09 / 05 / 2024

​Veziroglu Gayrimenkul arazileri

​Veziroglu Gayrimenkul arazileri

Veziroğlu Gayrimenkul, Körfez gayrimenkul yatırımcıları ve Türk İnşaat firmaları için önemli fırsatlar sunan Dubai ​​Cityscape Global fuarında arazi portfoyünü görücüye çıkardı.

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Atıl 2B arazileri kente kazandırılmalı!

GYODER’in, ‘Yatırım Ortamının İyileştirilmesi’ başlığıyla düzenlediği Yüksek İstişare Kurulu toplantısı'nda gayrimenkul sektörünün son durumu hakkında değerlendirmeler yapıldı ve öneriler sunuldu. Dr. Avni Çelik, 2B arazileri konusunda bürokrasinin hafifletilip bu alanların kent dokusuna kazandırılm

Güven Arazileri Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Arazileri Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Waseem Asmar tarafından kuruldu.

Akkuş Gayrimenkul'dan 200 milyon TL'lik yatırım!

Beylikdüzü'ndeki stok arazileri üzerinde Alya markası ile iki proje üreten Akkuş Gayrimenkul 200 milyon TL'lik üç yeni proje daha hayata geçirecek.

​Veziroglu Gayrimenkul arazi portfoyünü ​Cityscape'te yatırımcıya sundu!

Veziroğlu Gayrimenkul, Körfez gayrimenkul yatırımcıları ve Türk İnşaat firmaları için önemli fırsatlar sunan Dubai ​​Cityscape Global fuarında arazi portfoyünü görücüye çıkardı.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, arsada vadeli satış devrini başlattı!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, toprağa yatırım yapmak isteyenlere vadeli satış kampanyası başlattı. Çalımlıoğlu, yatırımcıların vadeli satışta Balıkesir arazileri ile büyük oranda kâr marjı elde edeceklerini söyledi.

Gecekondu arazileri yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Hazine arazilerine imar planı yapılarak otel, iş merkezi veya toplu konutun önü açılınca gecekonducuya gün doğdu. Gayrimenkul firmaları bu arazileri mercek altına alırken 'söylentiler' bile fiyatları kısa sürede üç katına çıkardı

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alması kolaylaşacak

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alımında formalitelerin azaltılması ve sürecin kolaylaştırılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Vakıflar, Malatya'da 13 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Malatya'nın Merkez, Darende ve Arapgir ilçelerinde bulunan toplam 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Vakıflar'dan Balıkesir'de 55 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Balıkesir'de bulunan 55 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı.

Vakıflar, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de 18 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de bulunan toplam 18 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Süzer'den 200 milyon dolarlık gayrimenkul projesi

Ana işleri inşaata yöneleceklerini kaydeden Süzer Grubu Genel Müdürü Serhan Süzer, İstanbul'da 150-200 milyon dolar yatırım değeri olan gayrimenkul projesini planlama aşamasında olduklarını söyledi.

TOKİ 749 gayrimenkul satacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye genelinde bulunan toplam 749 gayrimenkulü satışa çıkardı

​Veziroglu Gayrimenkul arazileri Haberi

​Veziroglu Gayrimenkul arazileri

60 Türk inşaat firması yanında tek Arazi firması olan Veziroğlu Gayrimenkul, ​128 önemli temas kurarak 3 günlük fuarı oldukça iyi değerlendirdi.


Veziroglu fuardaki stant alanında, özellikle 3.Köprü-Cevre Yolları ve Yeni İstanbul Havaalanı ile önem kazanan Kuzey Bati İstanbul aksındaki projelerini tanıtarak o bölgedeki arazi gelişmelerini katılımcılara aktardı.


“Önemli temaslar İstanbul’a ve bize yatırım olarak geri dönecek”

Cityscape Dubai fuarına katılım ve projeleri ile ilgili bilgi veren Veziroğlu sürekli gelişim ve değişim vizyonuyla gayrimenkul sektörünün en yenilikçi arazi firması olma yolunda çalışmalarına devam edecek. Cityscape gibi dünyanın farklı bölgelerinden gayrimenkul yatırımcılarını, gayrimenkul geliştiricilerini, mimarları ve diğer paydaşları bir araya getiren fuarlara katılmaya devam edecek olan Veziroğlu Gayrimenkul, yatırımcılarına  İstanbul'daki cazibe merkezlerini anlatmak ve İstanbul’u dünya başkentleri arasında hak ettiği bir konuma taşımak için etkinliklerine devam...