11 / 05 / 2024

Vezneciler Sultangazi Raylı sistem hattı imar

Vezneciler Sultangazi Raylı sistem hattı imar

Vezneciler-Edirnekapı-Eyüpsultan-Gaziosmanpaşa-Sultangazi Raylı sistem hattı Projesine ilişkin 26.10.2020 tasdik tarihli 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin 17.09.2021 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği itirazı askıya çıkarıldı.

Vezneciler-Sultangazi Raylı sistem hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Vezneciler-Edirnekapı-Eyüpsultan-Gaziosmanpaşa-Sultangazi Raylı sistem hattı Projesine ilişkin 26.10.2020 tasdik tarihli 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy - Sultangazi raylı sistem hattı imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy - Sultangazi İlçeleri, Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.05.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sultangazi'ye raylı sistemi getirdik!

Sultangazi'de düzenlediği mitingte konuşan konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçenin 1994 öncesi dönemindeki durumunu hatırlatarak, raylı sistemin o günler için hayal dahi edilemediğini söyledi.

Sultangazi'ye metro ve tramvay müjdesi!

Yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlatan Sultangazi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun, yeni dönemde Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı ile Habibler-Tepeüstü tramvay hatlarının hayata geçirileceğini söyledi.

Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı imar planı askıda!

Eyüpsultan Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı katar düzenleme (triyaj) alanına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Vezneciler-Sultangazi metrosu imar planı askıda!

Vezneciler - Edirnekapı - Eyüp - Gaziosmanpaşa - Sultangazi raylı sistem hattı projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Vezneciler-Sultangazi metro hattı imar planı askıda!

Fatih İlçesi'nden geçecek Vezneciler - Edirnekapı - Eyüp - Gaziosmanpaşa - Sultangazi raylı sistem hattı projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

İstanbul'a iki yeni metro geliyor!

İstanbul'a yeni metro hatları geliyor. İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın, vaatleri arasında yer alan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı ve Vezneciler-Sultangazi Metrosu hayata geçiyor.

Vezneciler-Sultangazi metrosunun proje çalışmaları tamamlanıyor!

Geleneksel hale gelen muhtarlar toplantısı, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda Arnavutköy'ün dev projeleri konuşuldu...

Vezneciler-Gaziosmanpaşa metro hattı 2019'da tamam!

Gaziosmanpaşa, ulaşımda devrim oluşturacak projelerle buluşmaya devam ediyor. Vezneciler-Gaziosmanpaşa Raylı Sistem Hattı’yla Gaziosmanpaşa ulaşımda önemli bir kavşak noktası haline geliyor.

Kirazlı-Halkalı ve Vezneciler-Sultangazi Metro projeleri onaylandı!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı ve Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı projeleri için geçtiğimiz ekim ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuru yapılmıştı. Bakanlık iki yeni metro hattı için onay verdi...

İstanbul'a iki yeni metro hattı!

2 yeni hatta olumlu yönde çalışmalar hız kazandı. Göztepe Ataşehir Ümraniye raylı sistem hattına gelen onayla ÇED süreci başlarken Sultangazi Vezneciler metro hattında çalışmaların başladığını Büyükşehir Belediyesi duyurdu.

Vezneciler Sultangazi Raylı sistem hattı imar Haberi

Vezneciler Sultangazi Raylı sistem hattı imar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Fatih ilçesi, Balat Mahallesi, 1790 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar planı değişikliği 4 Ekim 2021 tarihinde askıya çıkarıldı.

Vezneciler-Edirnekapı-Eyüpsultan-Gaziosmanpaşa-Sultangazi Raylı sistem hattı Projesine ilişkin 26.10.2020 tasdik tarihli 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği  2 Kasım 2021 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için tıklayın