30 / 04 / 2024

Sultangazi'ye raylı sistemi getirdik!

Sultangazi'ye raylı sistemi getirdik!

Sultangazi'de düzenlediği mitingte konuşan konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçenin 1994 öncesi dönemindeki durumunu hatırlatarak, raylı sistemin o günler için hayal dahi edilemediğini söyledi.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultangazi'de düzenlediği mitingte konuştu. Erdoğan, ilçenin 1994 öncesi dönemindeki durumunu hatırlattı. Raylı sistemin o günler için hayal dahi edilemediğini vurgulayan Erdoğan, "Geldi mi raylı sistem buraya? Geldi ama bunun kadr-ü kıymetini Bay Kemal bilmez." açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti'nin 17 yıllık icraatını anlatan ve CHP yönetimindeki İstanbul'dan görüntüleri içeren videoyu izletip Recep Tayyip Erdoğan, 1994 öncesi görüntüler için, "Şu rezilliğe bak. Ne diyorum ben? CHP, çöp, çukur, çamur... İşte ispatı." açıklamasında bulundu. 

İstanbul'un su sorununu çözdüklerini belirten Erdoğan, "Nereden nereye? Şimdi bunlar başka bir şeyin peşinde. Bu ülkede Erdoğan ve yönetiminden kim rahatsız? İşte bunlar, terör örgütleri... Hepsinin tepesine bindik. Sınırlarımız boyunca terör koridoru kurmak isteyenler tabii ki rahatsız oldu. Ülkemizi IMF'ye teslim etmenin hazırlığı içindeler. Çünkü artık IMF yok. Kardeşlerim, 23,5 milyar dolar borçla devraldım. Ödedik, ödedik, ödedik Mayıs 2013'te hesabı kapattık. Merkez Bankamızın rezervi 27,5 milyar dolardı. Elhamdülillah 100 milyar dolarları aştık. Buralara geldik. Buraya durup dururken gelmedik." dedi.

Bir taraftan yatırım, bir taraftan eğitim, sağlık, adalet, emniyet, ulaşım, enerji, tarım alanlarında hayata geçirdikleri projelerden bahseden Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu:

"Adeta çağ atlattık. Tabii bundan rahatsız oldular. Fakat bizler Filistin'den Arakan'a, Türkistan'dan Bosna'ya kadar tüm mazlumların, mağdurların yanında yer aldığımız için, zalimler rahatsız oldu. Çünkü bu kardeşiniz, 'dünya 5'ten büyüktür' dediği için rahatsız oldular. Peki karşımızdaki ittifak niye rahatsız oluyor? Çünkü bunların Türkiye'nin büyümesi, gelişmesi, kalkınması, güçlenmesi diye bir dertleri yok. Tek dertleri var, 'Tayyip Erdoğan gitsin'. Tamam gitsin de milletimize ne teklif ediyorsunuz, kimi öneriyorsunuz? Ülkeyi, kendi partisini bile yönetemeyen Kılıçdaroğlu'na mı teslim edeceksiniz? Ülkeyi, emirleri Kandil'den alan eş başkanlara mı teslim edeceksiniz? Ülkeyi ortaya çıkışından girdiği ittifaka kadar her şeyi karışık olanlara mı teslim edeceksiniz? Madem yerine talip değilsiniz Tayyip Erdoğan'ı gönderip de ne yapacaksınız? Aslında yapacakları belli. Türkiye'yi yeniden, bizden önceki istikrarsızlık, kaos, yoksulluk, yolsuzluk, yokluk, çöp, çukur, çamur dönemine geri götürecekler. Biz buna müsaade etmeyeceğiz."

- "Mutlaka sandığa gidin" 

Sultangazililerden yarın sandıklara mutlaka gitmelerini isteyen Erdoğan, "Muhakkak gidelim, gitmeyenleri de götürelim. Onun için ben sizi yarınki seferberliğe davet ediyorum." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şu şekilde son verdi: "Bizim için Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Gürcü, Abaza böyle bir şey var mı? Çünkü biz yaratılanı Yaradan'dan ötürü sevdik. Bizde ayrım yok. Onun için aman, işi sıkı tutuyoruz, sandıklara sahip çıkıyoruz. Yarın akşam buradan müjde bekliyorum." 
 


Geri Dön