07 / 07 / 2024

via port park bravo

via port park bravo

Perakende mağazaları iç mimarisinin önde gelen isimlerinden Altan Bilim Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Altan Bilim, son trendlere uygun olarak tasarladığı Via Port Park Bravo Mağazası’nı teslim etti.

Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

ViaSea Tema parkını 2 günde 10 bin kişi ziyaret etti!

Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatırımı olan ViaSea kapılarını açtı. Parkta 2 günde 10 bin kişi ağırlandı.

Tuzla ViaSea tema parkı açıldı!

Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatınmı ViaSea kapılarını ziyaretçilerine açtı. Şirket yetkilileri eğlencenin Tuzla ViaSea'da bayram boyunca devam edeceğini söyledi.

Tuzla ViaSea tema parkı hizmete açıldı!

İçerisinde bulunan 20 milyon euroluk yatırımla hayata geçirilen, Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatırımı VıaSea kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Via Port AVM bayramda açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM bayramda açık mı?

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

Via Properties'ten Viaport Marina hayvanat bahçesi açıklaması!

Via PropertiesTuzla Marina ve AVM Projesi'nde yer alan yunus parkı ve hayvanat bahçesine karşı başlatılan hayvanat bahçesi hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Dilova Belediyesi Körfez Geçiş Köprüsü'ne AVM yapacak!

Körfez Geçiş Köprüsü'nün Diliskelesi kısmına Pendik'te bulunan Via Port Outlet Shopping'in yetkililerinin AVM yapacağı ileri sürüldü. AVM'nin inşaatına kısa bir süre başlanacağı öğrenildi.

Via Port Venezia Ofisleri lansmana özel fiyatlarla!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da gerçekleşen Via Port Venezia'da yüzde 5 pşinat veriliyor.Projenin ödemeleri 1 yıl erteleniyor.Teslim tarihi 2014 olan Via Port Venezia 5 kuleden meydana geliyor.

Pakistan'da tema park inşaatına talip!

Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığıyla 650 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen AVM ve tema park projesi Vialand, 7 ayda 8.5 milyon ziyaretçi ağırladı...

Houses and Suites anahtar teslimine hazırlanıyor!

The World Of Via/Port projesinin son halkası olan Houses & Suites, anahtar teslimine hazırlanıyor. Ocak ayının ikinci haftasından itibaren evlerinin anahtarlannı alacaklar için, "Komşularınızı tanıyın" etkinliğinde bir araya geldi.

Via Port Houses & Suites yüzde 25 peşin kalanı 2014'te öde!

Via Properties’in kentin hızla gelişen bölgesi Kurtköy’de hayata geçirilen lüks konut projesi Via Port Houses & Suites Anadolu Yakası’nın en çok kazandıran projeleri arasında yer alıyor...

Ali Osman Öztürk kimdir?

Armada AVM tasarımı ile 2004 yılında ödül alan, Armada, Via/port ve Metroport gibi AVM’lerin mimarı olan Ali Osman Öztürk kimdir? Ali Osman Öztürk bugüne kadar hangi işlere imza attı?

via port park bravo Haberi

via port park bravo


Via Port Park Bravo mağazasının iç mimarisini üstlenen Altan Bilim, 2013 trendlerini mağazanın tasarımında sıkça kullandı.  2013’ün eskiye dönüş yılı olacağını dile getiren Yüksek İç Mimar Altan Bilim, “Kullanılmış, eskimiş gibi görünen metal, ahşap, cam, çini, taş, tuğla, pas gibi malzemelerin, kabuksal olguların antika görünümünde objelerle desteklenmesi ve bunların mekanlarda uygulanması oldukça gündemde ve bu süreç bu yıl da artarak devam edecek. Biz de bunu baz alarak Park Bravo’nun isteği ile 2013 yılının eskitilmiş trendine uyum sağladık “ dedi.

Özellikle bakır ve eskitilmiş tuğla, taş duvarlar, eski duvar fonları ve cephelerde karolajın bu yılın olmazsa olmaz trendleri olduğunu belirten Bilim “ Mekanlarda eskitilmiş tarzların yanı sıra minimalist çizgiler de önem kazanıyor. Park Bravo Via Port mağazazımızı tasarlarken minimalist çizgilere de...