30 / 04 / 2024

VIALAND emitt

VIALAND emitt

Türkiye' nin ilk tema parkı olan VIALAND’ in, 2 Şubat tarihine kadar sürecek olan EMITT Fuar’ ındaki standı, birbirinden renkli etkinliklerle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

2014'te Vialand'ı kaç kişi ziyaret etti?

Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle kurulan Vialand’ı 2014’te 22 milyon kişi ziyaret etti...

Vialand, 30 milyon ziyaretçi hedefliyor!

Gürsoy Grup ve ViaProperties ortaklığında, 650 milyon dolar yatırım bedeliyle kurululan Vialand'ın Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, “2015’te ziyaretçi sayımızı 30 milyona çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Vialand Türkiye'nin Güney Bölgesi'nde yatırım yapacak!

Eski taşocağından, Türkiye’nin ve dünyanın gözde buluşma adresine dönüşen VIALAND, 2015 yılında da yenilikleri ile kendi alanında öncü olmaya devam ediyor..

Vialand AVM dünya markası oluyor!

Alışveriş caddeleri, Tema Park, Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran eğlence merkezi Vialand'ı, geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand AVM'nin yanında 5 yıldızlı ikinci bir otel yapılacak!

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand'ı yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand basın toplantısı 25 Şubat'ta!

Yatırımları ve yaklaşımları ile sektörde fark yaratan Vialand, 25 Şubat 2015 Çarşamba günü gerçekleştireceği özel basın toplantısında yeni yatırımlarını ve projelerini ilk defa açıklayacak.

Emitt'te Alanya ilgi odağı oldu!

Emitt'te Alanya ilgi odağı oldu. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin 19 yıl aralıksız katılım gösterdiği EMITT’te “10 aileye bir haftalık ücretsiz Alanya tatili” çekilişi büyük ilgi gördü.

Ilgaz Mountain Resort'a EMİTT'te yoğun ilgi!

Ferko İnşaat, bu yıl 19. kez gerçekleşen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na, Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

Setur Emitt'te yerini aldı!

Kalitesi, istikrarı ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır ilklere imza atan ve ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, 22 – 25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Emitt Turizm Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

Vialand Emitt'te ziyaretçilerini bekliyor!

Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip EMITT, bu yıl kapılarını 22 – 25 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta 19. kez açıyor.Vialand Emitt'te ziyaretçilerini bekliyor.

Emitt Fuarı'nda Ankara'nın tanıtımı yapılacak!

Ankara, bu yıl 19.’su düzenlenecek dünyanın 5. büyük turizm fuarı EMITT fuarına yine Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda hazırlanıyor...

Vialand açılış kapanış saatleri 2015!

Vialand açılış kapanış saatleri 2015 son durum haberimizde yer alıyor. Eyüp'te yer alan Vialand Eğlence Merkezi bilet fiyatlarında grup indirimleri ve kart avantajlarından faydalanmak mümkün.

Vialand giriş ücreti 2015!

İçinde birçok eğlence ünitesi, aynı anda 15 binden fazla ziyaretçi ağırlama kapasitesine sahip gösteri merkezi, restoran, mağaza ve sinema bulunduran Vialand giriş ücreti 2015 son durumu haberimizde yer alıyor...

VIALAND emitt Haberi

VIALAND emitt

Heyecan dolu yarışmaların da gerçekleştirildiği, Türkiye’nin eğlence dünyası VIALAND’in standında düzenlenen “Photofun” etkinliğine katılmak isteyenler ise, stand önünde uzun kuyruklar oluşturdu.  ziyaretçilerin fotoğraflarını çekip VIALAND çerçevesi ile birlikte sosyal medya hesaplarında paylaşabildiği “Photofun” etkinliğinin yanı sıra, VIALAND’e özel hazırlanan bilgi yarışması sonucunda, kazananlara VIALAND temalı hediyeler armağan edildi. VIALAND’in EMITT Fuarı’ndaki standında düzenlenen etkinliklerden bir diğeri olan “Telefun” bilgi yarışmasında ise, Tema Park için hediye biletler ve indirim kuponları dağıtıldı. VIALAND’in sevimli maskotu Kaptan Gaga da, standa gelen ziyaretçilerle şakalaşıp hatıra fotoğrafı çektirdi. VIALAND, EMITT Fuarı’ndaki 5. Salon’da yer alan 580 no’lu standında, 2 Şubat gününe kadar ziyaretçilerine eğlence armağan etmeye devam edecek.


EMITT fuarı bu yıl 18. Kez; TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği, TUROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD- Turizm...