07 / 05 / 2024

Viaport 3d yer boyaması

Viaport 3d yer boyaması

Türkiye'nin en büyük 3D yer boyaması Viaport'ta yapıldı. Dünyada oldukça popüler olan 3D yer boyama sanatı, Türkiye'de de örneklerini vermeye başladı. Viaport, Türkiye’nin en büyük 3D yer boyamasına da, usta sanatçılarla birlikte imza attı.

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

Viaport Asia büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin en büyük outlet alışveriş merkezleri arasında yer alan Viaport Asia büyümeye devam ediyor. 

İzmit 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın seçim beyannamesinde yer alan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Projesi için bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

İzmit'teki 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi açılışa hazır!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın seçim beyannamesinde yer alan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Projesi için bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

Viaport Venezia AVM adres!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen proje 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşuyor. Viaport Venezia AVM adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

Viaport Venezia AVM açılış tarihi!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösterilen Viaport Venezia AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Viaport Venezia AVM'nin açılışı 16 Temmuz'a ertelendi!

Sinema salonları, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markaların yer aldığı Viaport Venezia AVM VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi...

Viaport Venezia AVM'ye nasıl gidilir?

İstanbul Gaziosmanpaşa'da VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM kapılarını 10 Temmuz'da açıyor, peki 180 mağazanın yer aldığı Viaport Venezia AVM'ye nasıl gidilir?

Viaport Venezia AVM 10 Temmuz'da açılıyor!

VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia AVM'de sinema salonları, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markalar yer alıyor. Viaport Venezia AVM kapılarını 10 Temmuz'da açıyor...

Viaport Marina imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Tuzla'da yer alan Viaport Marina 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Tuzla Viaport Marina açılışına son 10 gün!

Türkiye'nin dev projeleri arasında yer alan ve 1 milyar liralık yatırım bedeli bulunan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere 29 Mayıs'ta açmaya hazırlanıyor.

Viaport Marina'nın otel ve akvaryumu 2016'da açılacak!

1 milyar liralık yatırım bedeliyle Türkiye’nin dev projeleri arasında yer alan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. 29 Mayıs’ta açılacak eğlence merkezini yılda 25 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Viaport 3d yer boyaması Haberi

Viaport 3d yer boyaması

Birbirinden başarılı eserlerin ardından ülke içinde bugüne kadar yapılanlar arasında en büyük 3D yer boyaması Viaport Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde yapıldı.

Sürekli kendini yenileyerek, ezberbozan yaşam merkezi Viaport, Türkiye’nin en büyük 3D yer boyamasına da, usta sanatçılarla birlikte imza attı. Uçan Halı tasarımıyla göz dolduran yer boyama işlemi, 1 hafta sürede tamamlandı. Gece-gündüz 4 farklı resim sanatçısının çalıştığı boyama tam 110 metrekare büyüklüğünde. Ziyaretçilerin oldukça yoğun ilgisiyle karşılaşılan bölümde, vatandaşlar fotoğraflar çektirerek eğlenceli dakikalar geçiriyor. Ziyaretçilere değişik bir deneyim yaşatan ve Türkiye’de henüz çok yeni bir uygulama olan 3D yer boyama uygulaması, Viaport’ta ziyaretçilerini...