27 / 04 / 2024

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?



Evdeki ocağı  bozulanlar veya yeni bir ocak almak isteyenler ocaklı fırın fiyatlarını araştırıyor. Arçelik fırınlı ocaklar birçok özelliği bir arada barındıran ocaklı fırınlar şık tasarımları ve uygun fiyatları ile tercih ediliyor.

Arçelik ocaklı fırınlarda bulunan 3D Pişirme teknolojisi ile fırındaki alt, üst ve turbo ısıtıcıları aynı anda çalıştırarak ısıyı eşit bir yoğunlukla dağıtıyor.  Bu sayede yemeklerin tüm yüzeylerine ısı dengeli bir şekilde dağılmış oluyor ve ideal pişirme işlemi gerçekleştiriliyor. 3D Pişirme teknolojisi ile yemekleriniz yanmadan, eşit bir şekilde pişirme özelliğine sahip. 

360 ısı teknolojisyle birlikte fırının iç yan duvarlarından tepsilerin üzerine üflenen sıcak hava arka duvardan geri emilerek yemeklerin aromaları birbirine karışmadan homojen bir pişirme sağlanmış olur.

Peki Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar? Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları kaç lira? Arçelik ocaklı fırın giyatları kaç TL? İşte 1 Eylül 2022 Arçelik Ocaklı Fırın 1 Eylül  2022 fiyat listesi ve özellikleri...


Geri Dön