05 / 05 / 2024

Viaport açılış saati

Viaport açılış saati

İstanbul’un en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Viaport, yaz saati uygulamasına geçiyor. Kapanış saatleri hafta içi 23:00’e uzatılan Viaport’ta, hafta sonu 24:00’e kadar alışveriş ve eğlence keyfi yaşanacak…

Vodafone Arena'nın açılış töreni saat Pazar günü yapılacak!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın 10 Nisan Pazar günü yapılacak olan açılış töreninin saati belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı açılış töreni saat 16.30’da gerçekleşecek.

Viaport Venezia AVM açılış tarihi!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösterilen Viaport Venezia AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Viaport Venezia AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties'in Tuzla’da hayata geçirdiği 1 milyar liralık Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor. 750 yat kapasitesi bulunan marinada yıllık kiralar ise 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

1 milyar TL'lik yatırım Viaport Marina açılıyor!

Dünyanın 6 fonksiyonlu tek marinası iddiası taşıyan Viaport Marina'nın inşaatı tamamlandı. Viaport Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla açılıyor.

Viaport Marina ne zaman açılıyor?

Via Properties tarafından 1 milyar TL'lik yatırımla Tuzla'da hayata geçirilen Viaport Marina'da açılış hazırlıkları tamamlanmak üzere. 156 adet alışveriş ünitesi ve 35 oyuncaktan oluşacak tema park Mayıs ayında açılacak..

Suriye Kademoon Okulu, Esenyurt'ta açılıyor!

Esenyurt Belediyesi Suriye Kademoon Okulu bugün düzenlenen törenle hizmete açılıyor. İşte Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşecek Suriye Kademoon Okulu'nun töreninin adresi ve saati...

Aksaray Yenikapı metrosu yarın açılıyor!

Aksaray - Yenikapı metro uzatması yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katılacağı törenle hizmete açılıyor. İşte Aksaray - Yenikapı - Aksaray metro bağlantısının açılış saati...

Gaziosmanpaşa Barbaros Bilgi Evi yarın açılıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Barbaros Bilgi Evi, yarın düzenlenecek törenle hizmet açılıyor. Peki Barbaros Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa'da nerede? İşte Barbaros Bilgi Evi'nin adresi ve açılış saati...

Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor.

Bayramda 533 bin kişi Viaport'a geldi!

Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Viaport, yılın ilk 6 ayında 11 milyon kişi tarafından ziyaret edildi… Ramazan Bayramı’nda ise İstanbul’un boşalmasına rağmen 533 bin 218 kişi Viaport’a akın etti…

Apple Store İstanbul açılış tarihi!

Apple Store İstanbul açılış tarihi belli oldu. Apple Türkiye, Zorlu Center AVM'deki Apple Store mağazasının açılacağı günü ve saati bildirdi. İşte Türkiye'nin ilk Apple Store mağazasının açılış tarihi...

Vialand AVM açılış tarihi 29 Mayıs !

Vialand AVM açılış tarihi 29 Mayıs olarak belirlendi. Viaport, Gaziosmanpaşa Eyüp'te yükseliyor

Viaport açılış saati Haberi

Viaport açılış saati

İstanbul’un en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Viaport, yaz saati uygulamasına geçiyor. Kapanış saatleri hafta içi 23:00’e uzatılan Viaport’ta, hafta sonu 24:00’e kadar alışveriş ve eğlence keyfi yaşanacak.



İstanbul’un giriş kapısı konumunda bulunan ve geçen yıl 22 milyon ziyaretçi sayısıyla rekor kıran Viaport, yaz saati uygulamasını başlattı. 13 Haziran Cuma gününden itibaren hafta içi kapılarını 23:00’e kadar açık tutacak olan yaşam merkezi, hafta sonu kapanış saatini 24:00 olarak açıkladı. Yazın gelmesi ve günlerin uzamasıyla ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Viaport yönetimi, merkezin açılış kapanış saatlerini uzatma kararı aldı. Viaport’a gelmek isteyen ziyaretçileri taşıyan servislerin saatlerinde de değişiklik yapıldı. Tüm güzergahların ilk kalkış saati 11:00’den 12:00’ye, son servis olan 21:00 servisinin saati ise 22:00’ye çekildi.




Değişikliği hem ziyaretçiler hem de federasyon...