03 / 05 / 2024

Viaport Asia yapı kullanım izin belgesi

Viaport Asia yapı kullanım izin belgesi

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Viaport Asia'da mevcut yapılara ilave olarak inşa edilen C Blok'un inşaatı için yapı kullanım izni, başvurusunda bulunmuştu ve bu süreç devam ediyor.

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Farilya Asia‘da sona gelindi!

Çağdaş bir kentsel yaşam projesi olarak rezidans konforu sağlayan Farilya Asia, projede yer verilen iç ve dış yapı malzemelerinin kalitesiyle de bulunduğu lokasyonda fark yaratıyor.

Farilya Asia'da 120 ay 0,89 faizle!

Pendik, Kaynarca'da Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia'da 120 ay 0,89 faizle ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Viaport Asia büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin en büyük outlet alışveriş merkezleri arasında yer alan Viaport Asia büyümeye devam ediyor. 

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Kartal Asia Prestige satılık daire!

Çifçi Çelebi Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Asia Prestige Evleri 19 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Kartal Asia Prestige satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Kartal Asia Prestige teslim tarihi!

Kartal Asia Prestige teslim tarihi Ocak 2018 yılı olarak belirtiliyor. Çifçi Çelebi Yapı'nın projesi Asia Prestige'de 68 konut yer alıyor...

Asia Prestige Kartal'da satışlar başladı!

Çifçi Çelebi Yapı imzasıyla hayata geçirilen Asia Prestige projesi 68 daireden meydana geliyor. Asia Prestige Kartal'da satışlar başladı.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Asia Park Kartal güncel fiyat listesi!

Çifçi Çelebi Yapı imzasıyla hayata geçirilen Asia Park projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor. Kartal Asia Park projesi toplamda 104 adet daireden meydana geliyor

Media Markt, Viaport Asia’da mağaza açtı

Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken “Outlet” yaşam merkezlerinden biri olan Viaport Asia büyümeye devam ediyor. Dünyanın en önemli elektronik marketlerinden biri olan Media Markt 3 bin 200 metrekarelik yeni mağazasının kapılarını Viaport Asia’da açtı.

Farilya Asia Rezidans ev fiyatları!

Farilya Asia Rezidans ev fiyatları 345 bin TL'den başlayarak değişiyor. Farilya Asia Rezidans Pendik'te teslimler 2018'de yapılıyor...

Viaport Asia yapı kullanım izin belgesi Haberi

Viaport Asia yapı kullanım izin belgesi

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Viaport Asia'da mevcut yapılara ilave olarak inşa edilen C Blok'un inşaatı için yapı kullanım izni, başvurusunda bulunmuştu ve bu süreç devam ediyor. 


Açıklama:

24.06.2016 tarihli KAP açıklamamıza dair ek açıklamadır:


24.06.2016 tarihli açıklamamızda Şirketimiz portföyünde yer alan Viaport Asia'da mevcut yapılara ilave olarak inşa edilmekte olan C Blok'un inşaatı tamamlandığı, toplam 23.689 m2 kiralanabilir alana sahip bu bloğun %92 oranında kiralanmış olduğu ve faaliyete geçtiği duyurulmuştur. 


Söz konusu bloğun yapı kullanma izninin alınması amacıyla Pendik Belediyesi Başkanlığı'na 20.04.2016 tarih ve 111350905 sayı ile başvuru yapılmış olup, başvurunun inceleme süreci devam...