06 / 05 / 2024

Viaport avm 20 milyon ziyaretçi

Viaport avm 20 milyon ziyaretçi

Türkiye'nin en büyük outlet konseptli açık hava AVM'si olan Viaport, 2013 yılındaki 20 milyonuncu ziyaretçi sayısına ulaştı. Açıldığı 2008 yılından itibaren, sektörde en bilinen, markalarca en çok tercih edilen ve en çok ziyaretçi çeken AVM...

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Panora AVM 2021'de 62.5 milyon TL kira geliri elde etti!

Panora AVM'nin yıllık kira değeri 51 milyon 985 bin TL + KDV olarak belirlendi. AVM'nin kira tahsilatı belirtilen ekspertiz değerinin yaklaşık yüzde 20 üzerinde, 62 milyon 502 bin TL tutarında gerçekleşmiştir.

Ebebek, 179. mağazasını İstanbul Viaport AVM’de açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 179. Mağazasını İstanbul Viaport Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

AVM'lerde yeni dönem! Ciro üzerinden kira alınacak!

AVM’lerin aldıkları kiraların mevcut halde cirolarının yüzde 30 ila 20’sini oluşturduğunu anlatan BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM’lerin yeni dönemde ciro üzerinde kira almaya geçmesi gerektiğini açıkladı.

Kanyon AVM kapanan dükkanlardan kira almayacak! 

Koronavirüs salgınıyla birçok mağaza kapandı. Kanyon AVM, 20 Mart-30 Nisan arasında kapanan dükkanlardan kira almayacağını açıkladı...

Panora AVM mağazalarından kira almayacak!

20 Mart'ta koronavirüs sebebiyle kapatılan Panora AVM, 15 Mart -30 Nisan 2020 tarihleri arasında kapalı olan mağazalardan kira ve ortak alan bedeli almayacağını açıkladı...

Ankamall AVM'den faaliyetlerini durdurma kararı! 

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM'nin 20 Mart Cuma gününden itibaren yeni bir duyuruya kadar kapatılmasına karar verdi...

AVM'lerde koronavirüs tedbirleri: Çalışma saatleri değişti!

Alışveriş merkezlerinin (AVM) çalışma saatleri koronavirüs tedbirleri kapsamında yeniden düzenlenerek, saat 10:00-22:00 olan çalışma saatleri, 12:00-20-00 şeklinde değiştirildi.

AVM'lerde açılış-kapanış saatleri değişti!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerde saat 12.00 - 20.00 saatleri arasında geçerli olacak şekilde esnek çalışma saati uygulanması için aldıkları tavsiye kararını açıkladı.

AVM ciro endeksi 2019 Kasım'da yüzde 20,1 arttı!

AVM ciro endeksi, 2019 yılının Kasım ayında bir önceki yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında ve enflasyondan arındırılmadan incelendiğinde yüzde 20,1 artarak 352 puana ulaştı.

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Viaport avm 20 milyon ziyaretçi Haberi

Viaport avm 20 milyon ziyaretçi

Türkiye'nin en büyük outlet konseptli açık hava AVM'si olan Viaport, 2013 yılındaki 20 milyonuncu ziyaretçi sayısına ulaştı. Açıldığı 2008 yılından itibaren, sektörde en bilinen, markalarca en çok tercih edilen ve en çok ziyaretçi çeken AVM'lerin başında gelen Viaport, 2013 yılında yine ziyaretçi rekoru kırdı. Viaport, geçen yıla göre yüzde 8,4 artış oranıyla, 2013 yılını 20 milyonun üzerinde bir ziyaretçi sayısıyla kapatacak. Viaport yüzde 100 doluluk oranıyla faaliyetini sürdürdüğü 6. yılında, 2013 yılını rekorlarla kapatıyor. 2012 yılına göre, ziyaretçi sayısında yüzde 8,4, toplam mağaza cirolarında da yüzde 12 oramnda artış gerçekleştiren Viaport, 2014 yılında da artış trendini devam ettirerek, ziyaretçi sayısında yüzde 6,3 ve cirolarda da yüzde 14 artış hedefliyor. 


Hürses...