22 / 05 / 2024

Viaport üçüncü etabı adı ne

Viaport üçüncü etabı adı ne

Türkiye'nin en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Viaport, üçüncü etabı ile genişliyor. Toplamda 22 bin metrekarelik yeni kısımda kiralamalar için perakende devleri adeta yarışıyor.

Bakan Özhaseki'den Mamak'a 2. ve 3. etap dönüşüm müjdesi!

1. Etap'ta 460 konut ve iş yerinin yapıldığı Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak önemli bir açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Biz buranın ikinci ve üçüncü etabını devam ettireceğiz." dedi. 

Kanal İstanbul manzaralı konut projesinin 3'üncü etabında son dakika! İhalesi 4'üncü defa iptal edildi! 

Arnavutköy’de hayata geçirilmesi planlanan Kanal İstanbul manzaralı konutlar için gerçekleştirilen ihalede iptal kararı geldi. 5 etap şeklinde inşa edilecek konut projesinin 621 konutluk 3’üncü etabının ihalesi, dördüncü defa iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Kanal İstanbul manzaralı konut projesinde bir iptal daha!

Kanal İstanbul manzaralı konut projelerinin biri için daha iptal kararı verildi. TOKİ tarafından, 621 konutluk 3'üncü etabının ihalesinin  iptal edildiği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

İzmir Örnekköy'de alt yapı çalışmaları devam kentsel dönüşüm projesinin dördüncü etabı için S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Kooperatifi ile sözleşme imzalandı. İmza töreni İZBETON merkez şantiyesinde yapıldı. 

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Beklenen gün geldi! 1 Temmuz'da başlıyor!

Türkiye, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabını yarın başlatıyor.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 3. etap kuraları çekildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 817 bağımsız birimi hak sahiplerine teslim ettiği Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda üçüncü etabın kura çekimini gerçekleştirdi.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap satışta!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesinin 3'üncü etabında satışlar başladı. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 205 bin TL'den başlıyor...

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Koronavirüs nedeniyle az katlı bahçeli konutlara ilginin artmasıyla Eston Şehir Koru’nun dördüncü etabında konutların yarısı satıldı. 

Viaport üçüncü etabı adı ne Haberi

Viaport üçüncü etabı adı ne

Türkiye'nin en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Viaport, üçüncü etabı ile genişliyor. Toplamda 22 bin metrekarelik yeni kısımda kiralamalar için perakende devleri adeta yarışıyor. Açıldığı günden itibaren 6 yılda 120 milyonu aşkın kişiyi ağırlayan Viaport Yaşam Merkezi, yeni etabıyla mağaza karmasını genişletmeye devam ediyor. 2 kısım olarak tasarlanan yeni etapta, 1.kısımda kiralamalar tamamlandı. İlk etabın 4 bin metrekarelik alandan oluştuğunu belirten ViaDMC Kiralama Direktörü Ogün Turanlı, "Viaport'ta yeni etapta, Nike, LC VVaikiki, Ayakkabı Dünyası, Çift Geyik Karaca, My House, Gloria Jeans Cafe ve Defacto yer alıyor." diye konuştu. İkinci etabın 18 bin metrakere büyüklüğünde olacağını aktaran Turanlı, "İçerisinde 10 bin metrekare yapı market bulunacak. Üst katında ise, meydanda Luxury fine dining restaurant yer alacak ve çevresinde yabana...