06 / 05 / 2024

Viaport Venezia başlangıç fiyatı

Viaport Venezia başlangıç fiyatı

Toplamda 221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. Fiyatlarının 339 bin liradan başladığı proje, 25 bin metrekarelik bir arsa alanına sahip.

Viaport Venezia projesinde 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişen 221 adet yatay ofis yer alıyor. Projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Tekzen Viaport Venezia AVM'de mağaza açtı!

Yapı market zincirlerinden Tekzen, İstanbul'daki 11. mağazasını Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia AVM'de açtı.Şirket açılışa özel kampanyalarda başlattı.

Viaport Venezia'dan son fotoğraflar!

Via Properties-Gürsoy Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde daire teslimleri başladı. İşte 82 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Viaport Venezia projesinden son fotoğraflar...

Viaport Venezia'da daire teslimleri başladı!

Viaport Venezia'da daire teslimleri başladı. Via Properties & Gürsoy Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Viaport Venezia'nın ofisleri tamamen sahiplerini bulurken, 1950 daireden ise sadece 69 adet kaldı.

Viaport Venezia projesinde sona gelindi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde sona gelindi. Ofislerin yüzde 60'ının, konutlarınsa yüzde 90'ının satıldığı projenin içerisinde yer alan AVM'de 180 adet mağazanın kiralamalarına başlandı.

Viaport Venezia AVM’sinde kiralamalar başladı!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde sona gelindi. Ofislerin yüzde 60’ının, konutlarınsa yüzde 90’ının satıldığı projenin içerisinde yer alan AVM’de 180 adet mağazanın kiralamalarına başlandı.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak Kiptaş'ın eski genel müdürlük binasının olduğu araziye inşa edilen Viaport Venezia projesi kapsamında olan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Bir ofis projesi olan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis bulunuyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Toplamda 221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak tasarlanan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis yer alıyor. Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayat geçirilen projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin alanları ise 53 ile 202 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor. Proje 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia başlangıç fiyatı Haberi

Viaport Venezia başlangıç fiyatı

Bayraktar ve Gürsoy işbirliği ile yükselen Viaport Venezia bir ofis projesi olarak tasarlandı. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Viaport Venezia kapsamında ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişim gösteriyor.



Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan direkt geçiş yaparak ofislere ulaşbiliyor.


Viaport Venezia projesi Habipler-Topkapı tramvay hattının yakınında, Kiptaş eski genel müdürlük binasının olduğu arazide inşa ediliyor.


25 bin metrekarelik bir arsa alanına sahip olan Viaport Venezia projesinin ofisleriniiiin tavan yükseklikleri 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi. 


Viaport Venezia Gaziosmanpaşa iletişim:

Tel: 0212 618 10 46

Web :...