03 / 05 / 2024

Viaport Venezia yarın açılıyor

Viaport Venezia yarın açılıyor

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Decathlon Viaport mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Viaport mağazasını yarın açıyor.

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimi yarın!

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimleri yarın saat 11:00 ile 11:30 arasında gerçekleşecek. Törene, Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç'ta katılacak.

Viaport Venezia yılbaşında açık mı?

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia yılbaşında açık mı? Viaport Venezia yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Viaport Venezia 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup'a devredildi!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Vialand ve Viaport Venezia'nın Gürsoy Grup'a devredildiğinden bahsetti. İşte o yazı...

Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Viaport Venezia AVM bayramda açık mı?

Viaport Venezia AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM bayramda açık mı? Viaport Venezia AVM bayramda kaça kadar açık? Viaport Venezia AVM bayramda kaçta açılacak?

Tekzen Viaport Venezia AVM'de mağaza açtı!

Yapı market zincirlerinden Tekzen, İstanbul'daki 11. mağazasını Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia AVM'de açtı.Şirket açılışa özel kampanyalarda başlattı.

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, 11. mağazasını İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da Viaport Venezia AVM’de açıyor.

Viaport, Venezia ile iş dünyasını birleştirdi!

Viaport ve Vialand gibi Türkiye'nin en büyük projelerine imza atan Viaport, Venezia ile perakende sektörü ve iş dünyasını birleştirdi.

Baydöner İskender, Viaport Venezia'da mağaza açtı!

100. restoranına koşar adım yaklaşan sektörün önemli oyuncularından Baydöner İskender, 98. mağazasını yenilenen konseptiyle Viaport Venezia'da açtı.

Viaport Venezia AVM hizmete girdi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığında hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı hizmete girdi.

Viaport Venezia AVM kapılarını açtı!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1,5 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia'nın alışveriş merkezi kapılarını açtı.

Viaport Venezia AVM açıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1,5 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia'nın alışveriş merkezi kapılarını açtı.

Viaport Venezia yarın açılıyor Haberi

Viaport Venezia yarın açılıyor

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor. Outlet yaşam merkezi konseptinin öncüsü olan Viaport markası Avrupa Yakası'na taşınıyor. 

Viaport Venezia, 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşan alışveriş merkeziyle, Türkiye'nin Venedik konseptiyle tasarlanan "ilk" yaşam merkezi olma özelliğini taşıyor. 



1 km'lik kanallardaki gondollarıyla, İtalyan mimarisinin tüm detaylarının bir araya geldiği Viaport Venezia'da dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Nike Factory Store, Adidas, Reebok, Vakko, 4G Gizia, La Gazetta, Superstep gibi toplam 142 mağazasıyla dünya markalarının "outlet" olarak içinde bulunduğu Viaport Venezia'da, San Marco Meydanı'nın yanında yer alan yeme içme alanları da sosyal yaşamın adresini değiştiriyor.




Gaziosmanpaşa...