04 / 05 / 2024

Victoria Beckhamın yeni evi

Victoria Beckhamın yeni evi

Şov dünyasının en popüler çiftlerinden biri olan David ve Victoria Beckham, İngiltere'deki yeni hayatlarına 60 milyon dolarlık bir malikanede başlayacak. Eve dair detaylar, In Touch dergisinde yer aldı...

En çok Victoria ve David Beckham'ın evi merak ediliyor!

Dünyaca ünlü çift Victoria ve David Beckham'ın nasıl bir evde yaşadığı çok merak ediliyor. Victoria Beckham evinin görüntülerini zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

FU Gayrimenkul ‘FU Mobil’ uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul, FU Mobil uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı.

Risk almayın yeni konut alın!

İZEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, konut satın almak ya da kiralamak isteyen vatandaşları uyardı. Akgün, vatandaşların yeni konut almaları gerektiğini ifade etti.

Victoria Beckham ve David Beckham evlerini ayırdı!

Victoria Beckham ve David Beckham çiftinin aynı çatı altında ayrı yaşadıkları iddia edildi. Çift dağ evini ayrı yaşamak üzere 2'ye böldü. İki evin arasında 45 metre var.

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Çorum Osmancık'ın yeni imar planları askıya çıktı!

Çorum Osmancık'ın yeni imar planı Osmancık Belediye Meclisi tarafından onaylanarak ilan panosunda yayınlandı.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

David Beckham eşi Victoria Beckham'a ada aldı!

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'a Karayipler'deki Bird Cay Adası'nı satın aldığı iddia edildi. İngiliz basınında yer alan habere göre Beckham ada için 7 milyon sterlin (32 milyon lira) ödedi.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

Isparta'nın yeni otogarında son durum!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Günaydın, otogarda şantiye kurma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaata başlanacağını söyledi.

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Victoria Beckhamın yeni evi Haberi

Victoria Beckhamın yeni evi

Şov dünyasının en popüler çiftlerinden biri olan David ve Victoria Beckham, İngiltere'deki yeni hayatlarına 60 milyon dolarlık bir malikanede başlayacak. Eve dair detaylar, In Touch dergisinde yer aldı.


Dünyanın en ünlü çiftlerinden biri olan David- Victoria Beckham'ın her adımları, her yaptıkları gazetelerde geniş yer alıyor. David Beckham'ın profesyonel spor hayatını sonlandırmasının ardından yeniden anavatanları İngiltere'ye dönmeye karar veren çift, yeni bir hayata başlamak için yeni bir ev satın aldı. Yurt dışı maceralarından önce 'Beckingham Palace' isimli dev malikanelerinde yaşayan çift, bu sefer Londra'nın merkezinde ve daha tarihi bir yapıda yaşama kararı aldı. 


150 YILLIK MALİKANE 

Londra'nın en lüks semtlerinden biri olan Kensington'da 150 yıllık bir malikaneyi beğenen çift, bu ev için tam 60 milyon dolar ödedi. Yedi odalı üç katlı malikanenin yenilenmesi...