04 / 05 / 2024

Victoria Secret şubeleri

Victoria Secret şubeleri

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio gibi modellerin yer aldığı defileleriyle tüm dünyada tanınan iç çamaşırı markası Victoria's Secret, ikinci ikonik mağazası, Mall of İstanbul'da kapılarını açtı.

Victoria's Secret parfümler peşinden koşturuyor! Victoria's Secret 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Kadınların vazgeçemedikleri ürünlerin başında parfümler geliyor. Kadın parfümlerinin fiyatları arttıkça indirime giren gözde markalar da ön plana çıkıyor. Peki Victoria's Secret'in kadınları peşinden koşturan parfümlerinde fiyatlar nasıl?

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.

Victoria Yasemin Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras kimdir? Victoria Yasemin Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Victoria Yasemin Uras'ın  biyografisi...

Karlie Kloss ve Josh Kushner Miami'de 23.5 milyon dolara malikane aldı!

Victoria's Secret meleği Karlie Kloss ile iş insanı Josh Kushner çifti Miami'de 23.5 milyon dolara 8 yatak odalı bir malikane satın aldı. 

Avusturalya Victoria'da inşaat sektörü düşük kapasiteyle çalışacak!

Avustralya’nın Victoria eyaletinde yeni alınan Kovid-19 önlemleri kapsamında inşaat sektörünün açık kalacağını fakat daha düşük kapasitede çalışacağını açıkladı...

Avustralya Victoria'daki 2 bin evsize kalıcı konut sağlanacak!

Victoria Eyalet Hükümeti tarafından yapılan açıklamada, otellerde ikamet ettirilen yaklaşık 2 bin evsize, uzatılan sürede devamlı ikamet edecekleri kalıcı konut sağlanacağı bildirildi.

David ve Victoria Beckham Miami'den 24 milyon dolara ev aldı!

450 milyon dolar servete sahip David ve Victoria Beckham, Miami'deki One Thousand Museum isimli gökdelenden 24 milyon dolara rezidans aldı...

Joan Smalls, Miami’deki evinin kapılarını Elle Decor dergisine açtı!

Victoria’s Secret modeli Joan Smalls Miami’deki evinind ekorasyonda ilhamı Moschino markası ve Jeremy Scott’tan aldığını söyledi.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Secret Garden Residences'ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Lüks emlak sektörünün önde gelen markaları arasında bulunan Space Gayrimenkul, Montenegro “Secret Garden Residences” projesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

Victoria Swarovski Bodrum'dan 3 milyon euro'ya villa aldı!

Swarovski markasının 24 yaşındaki varisi Victoria Swarovski, Bodrum'a geldi. Swarovski'nin Bodrum'dan 3 milyon euroya villa aldığı öğrenildi.

Victoria Mimarlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Victoria Mimarlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Mohamad Kalajo İle M.Sulaıman Al Kowatly tarafından Fatih'te kuruldu.

En çok Victoria ve David Beckham'ın evi merak ediliyor!

Dünyaca ünlü çift Victoria ve David Beckham'ın nasıl bir evde yaşadığı çok merak ediliyor. Victoria Beckham evinin görüntülerini zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Victoria Secret şubeleri Haberi

Victoria Secret şubeleri

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio gibi modellerin yer aldığı defileleriyle tüm dünyada tanınan iç çamaşırı markası Victoria's Secret, istanbul'da Shaya ortaklığıyla Akasya Acıbadem'de açtığı ikonik mağazasının ardından, 2 ikonik mağaza daha açıyor, ikinci ikonik mağaza, Mail of İstanbul'da kapılarını açtı. Üçüncü mağaza ise Temmuz sonunda Cevahir AVM'de...