29 / 04 / 2024

Viessmann Manisa tesis

Viessmann Manisa tesis

Viessmann'ın dünyadaki kombi üretim üslerinden biri Manisa'da açıldı. Viessmann Grubu, 50 milyon TL yatırımla Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu Türkiye'deki ilk üretim tesisi olan kombi fabrikasını faaliyete geçirdi.

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Manisa'ya 25 milyonluk yeni tesis!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçe merkezine hizmet veren ve ekonomik ömrünü tamamlayan mevcut atıksu arıtma tesisinin yerine 25 milyon TL yatırım bedeli yeni bir tesis hayata geçiriliyor. 

Adana ve Manisa'da acele kamulaştırma yapılacak!

TEDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından Adana ve Manisa'da tesis edilecek Enerji Nakil Hatlarının yapımı amacıyla bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılıyor...

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri yükseliyor!

Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha inşa ediyor.

Manisa'ya yeni spor tesisi inşa ediliyor!

Manisa’nın spor alanı ihtiyacının giderilmesi noktasında önemli yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, zaman içerisinde yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir tesis inşa ediyor.

Turgutlu'daki dev tesis Ekim'de hizmete giriyor!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin Ergenekon Mahallesindeki kapalı yüzme havuzu ve spor salonunda incelemelerde bulundu. Açılışan hazırlanan dev tesis için Ekim ayı içerisinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı tören yapılacak.

Manisa Şehzadeler'e 2 yeni tesis geliyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi, Yeşilköy Mahallesi ve Hacıhaliller Mahallesi'nde hayata geçireceği 2 adet çok amaçlı salonun ihalesini tamamladı.

Cengiz Ergün'den Akhisarspor'a tesis müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı’nda Akhisar’a yapılacak projeler ve Akhisar Belediyespor da konuşuldu. Başkan Ergün, kulübe tesis kazandırılması, reklam geliri ve antrenman sahaları konularında gerekli desteği vermeye hazır olduklarının mesajını verdi.

Manisa Karaağaçlı, arıtma tesisine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Karaağaçlı Mahallesi’nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor. Saatte 65 metreküp su arıtılacak olan tesis sayesinde vatandaşlar daha kaliteli içme suyu tüketecek.

Manisa'da altyapı çalışmaları tam gaz!

Manisa Gördes’te atıksu arıtma tesisine bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor. Tesis için MASKİ ilçede 13 bin metre yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşüyor.

Manisa Saruhanlı'ya sosyal tesis yapılıyor!

Manisa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ''Buraya sosyal ve sportif tesisler kuruyoruz. Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim okulunun yanındaki boş alana kurduğumuz halı sahamız tamamlandı'' dedi.

Manisa ve Giresun'da santral yapımı için acele kamulaştırma!

Manisa ve Giresun illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Viessmann Manisa tesis Haberi

Viessmann Manisa tesis


Alman ısıtma tekniği sistemleri üreticisi Viessmann Grubu, 50 milyon TL yatırımla Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu Türkiye'deki ilk üretim tesisi olan kombi fabrikasını faaliyete geçirdi. 


Alman ısıtma ve soğutma sistemleri üreticisi Viessmann Grubu'nun Türkiye'deki ilk üretim merkezi olan Viessmann Manisa Üretim Tesisi açıldı. Almanya'nın 100 yıllık ısıtma tekniği sistemleri devi, yeni fabrikası ile Manisa'yı başta Avrupa olmak üzere tüm dünyanın kombi üretim üslerinden biri olarak konumlandırmayı hedefliyor. Viessmann, yıllık 100 bin adet üretim kapasitesine sahip bu yeni fabrikada, uzmanlık alanı olan yoğuşmalı kombi üretimi gerçekleştirecek. 


Viessmann Grubu Teknoloji Başkanı Dr. Klaus-Peter Kegel, "Türkiye'de bugün itibarıyla üretime başlıyoruz, çünkü Türkiye'yi sadece Viessmann Grubu'nun Türkiye'deki ilk üretim merkezi olan Viessmann Manisa Üretim Tesisi'nin açılışı eylül ayında yapıldı. 


Üretimdeki enerji yenilenebilir doğal kaynaklardan karşılanacak Viessmann...