05 / 05 / 2024

Vietnam inşaat iskele çökmesi

Vietnam inşaat iskele çökmesi

Bir inşaattaki iskelenin çökmesi sonucu 14 kişi hayatını kaybetti. Vietnam'da bir inşaattaki iskelenin çökmesi sonucu 14 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi..

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Elazığ'da inşaat iskelesi çöktü: 5 işçi yaralandı!

Elazığ'da yaşanan depremin ardından yapımına başlanan konutlardan birinin inşaatında iskele çöktü. Olay sonucunda 3'ü ağır 5 işçi yaralandı.

Sultangazi'de cami inşaatının kubbesindeki iskele çöktü!

Sultangazi'de inşaatı devam eden cami kubbesinin iskelesi, beton dökülürken çöktü. Olayın ardından caminin etrafında tedbir alınması için geçişlere kapatıldı. 

Ankara'da okul inşaatında iskele çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

Ankara Yenimahalle'de yer alan Yenimahalle Hacı Bektaş-ı Veli İlkokulu inşaatının 3'üncü katında işçilerin çalışma yaptığı sırada iskele çöktü. ve 1 kişi öldü...

Türkiye’nin en büyük 2. camisinin inşaatı çöktü: Mühendis 16 saattir enkaz altında!

Gaziantep'te inşa edilen Türkiye'nin 2'nci en büyük camisinin inşaatında iskele çöktü, inşaat mühendisi Korkut Küçükcan enkaz altında kaldı. 

Zonguldak'ta spor salonu inşaatında iskele çöktü: 1 yaralı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Yeni Mahalle'deki spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, iskelenin çökmesi sonucunda yaralandı.

Urtim'den inşaat projelerine yeni kalıp sistemi!

Kalıp ve iskele sistemleri üreten ve Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan URTİM, yeni sistemi 'Ekoset®' ile hem yurtiçi hem de yurtdışı inşaat projelerini hedefliyor...

Kadıköy İskele Caddesi'nde 6 inşaat aynı anda başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

Çin'de inşaat iskelesi çöktü!

Çin Hubey eyaletinde eğlence parkı inşaat sahasındaki iskele çöktü. 6 kişinin yaralandığı kazada 9 kişide hayatını yitirdi. 59 kişi arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Başiskele'de muhtarlık binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Danışma İrtibat Bürosu ve Muhtarlık Hizmet Binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Başiskele'deki 5 işyerinin inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Başiskele'de muhtarlık hizmet binası ve 5 adet 40 metrekarelik iş yerlerinin inşaat çalışmaları bitti . Bölgede çevre düzenlemesi için çalışmalar devam ediyor.

Tekirdağ Saray'da inşaat iskelesi devrildi!

Tekirdağ'ın Saray İlçesinde 5 katlı inşaat halindeki binanın dış cephe kaplama çalışması nedeniyle kurulan demir iskele devrildi. Olay yerinde o esnada kimsenin olmaması nedeniyle olası faciadan dönüldü.

Samsun'da inşaat iskelesi çöktü: 3 yaralı!

Samsun'da inşaatın ikinci kat zeminine beton dökme işlemi sırasında işçilerin üzerinde bulunduğu demir iskele çöktü.

Vietnam inşaat iskele çökmesi Haberi

Vietnam inşaat iskele çökmesi

Bir inşaattaki iskelenin çökmesi sonucu 14 kişi hayatını kaybetti.

Vietnam'da bir inşaattaki iskelenin çökmesi sonucu 14 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.


Ha Tinh eyaleti Emniyet Müdürü Yardımcısı Bui Dinh Quang, bir dalgakıran inşaatı sırasında iskelenin çökmesi sonucu 14 işçinin öldüğünü, 28 işçinin yaralandığını bildirdi.


Enkazın altında mahsur kalan işçiler olup olmadığını bilmediklerini belirten Quang, arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini söyledi.


Ha Tinh Hastanesi'nden Hoang Song Hao, yaralı işçilerden 15'inin durumunun ağır olduğunu...