14 / 05 / 2024

viko Elif ve Enerji Çocuk

viko Elif ve Enerji Çocuk

VİKO, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirdiği anlamlı programla bugüne ve geleceğe değer katmaya devam etti. Viko, Elif ve Enerji Çocuk filmi ile Enerji Verimliliği Haftası'nı kutladı...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Elmak Proje Danışmanlık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmak Proje Danışmanlık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Elif Kılınç tarafından kuruldu.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL Üsküdar'da Elif Yollu ve Naime Elif Maktav ortaklığında kuruldu.

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekinci, Muhammed Mustaf Karaali, Ufuk Karaali ve Zeynep Sena Karaali ortaklığında kuruldu.

Asutay Grup Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asutay Grup Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Kurt ve Serkan Tohan ortaklığında kuruldu.

Elif Akarlılar kimdir, kaç yaşında?

Türk iş kadını ve Mavi Jeans'in yönetim kurulu üyesi olan Elif Akarlılar kimdir? Elif Akarlılar kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Başiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Elif Uyar tarafından kuruldu.

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksu tarafından kuruldu.

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Halitoğulları ve İsmet Keser ortaklığında kuruldu.

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Karğı tarafından kuruldu.

viko Elif ve Enerji Çocuk Haberi

viko Elif ve Enerji Çocuk

Enerji verimliliği ve doğal kaynakların korunması konusunda geleceğin teminatı olan öğrencilere birçok mesajın verildiği programda ayrıca VİKO Karre Kids Çizgi Film Atölyesi öğrencileri tarafından oluşturulan “Elif ve Enerji Çocuk” adlı film ilk kez izleyicilerle buluştu.



Dünyada doğal kaynaklar hızla tükeniyor, çevre kirliliği her geçen gün artıyor ve ülkemiz enerji için yüksek bedeller

ödüyor. Tüm bu tabloya bakınca geleceği aydınlatmak için hepimizin sorumluluk alması gereken bir dönem yaşanıyor. Geleceğe değer katacak birçok başarılı kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren VİKO, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında da önemli bir organizasyona imza attı. Samandıra Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen; İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Vekili, Sancaktepe mülki amirleri, eğitimciler, öğrenciler ve VİKO yöneticilerinin

katıldığı organizasyonda, enerji verimliliğinin önemi izleyiciler ile paylaşılırken anlamlı mesajlar verildi. Protokol konuşmalarının ardından EVD...