05 / 05 / 2024

VİKO ürünleri nerede

VİKO ürünleri nerede

Alanında birçok ilke ve yeniliğe imza atan VİKO bu kez elektrik anahtarlarında açma kapama devrini sona erdiriyor.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Köklü ve Murat Koçalan ortaklığında kuruldu.

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

366,56 TL’den başlayan fiyatlarla… Koçtaş mutfak ürünleri ne kadar? İşte Koçtaş 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ilgi gören türlerden biri de mutfak ürünleri. Peki Koçtaş’ta mutfak ürünleri ne kadar? İşte Koçtaş 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

BİM öyle bir kampanya yaptı ki gören markete koşacak! Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor! BİM 6 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 6 Ocak 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Yayımlanan katalogda pek çok üründe tek fiyat kampanyası başladı. Çeyiz ürünleri 19 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte BİM 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Golden Rose makyaj ürünleri BİM’de flaş indirimde! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’de 22 Kasım’dan itibaren indirime girecek ürünler belli oldu. İndirimli ürünler arasında Golden Rose markalı makyaj malzemeleri, Dermokil cilt ve vücut bakım ürünleri ile birbirinden renkli tokalar var. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 80 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Gülçığ tarafından kuruldu.

TMSF Mevamed Sağlık Ürünleri'nin Samsun'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Mevamed Sağlık Ürünleri Tar. Gıda İnş. Mim. İş. Sağ. ve Güv. İlaç Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

TMSF Mevamed Sağlık Ürünleri'nin 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Mevamed Sağlık Ürünleri Tar. Gıda İnş. Mim. İş. Sağ. ve Güv. İlaç Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 2 milyon 600 bin TL ve 2 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Kalkınmanın ilk koşulu yerli ürünleri desteklemek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye'de tam kalkınmayı gerçekleştirmenin ilk koşulu, yerli ürünleri desteklemektir dedi.

Eyüpoğlu Orman Ürünleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüpoğlu Orman Ürünleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Koçer tarafından kuruldu. 

Axel Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axel Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Niral İnşaat Kimya Elektrik Orman Ürünleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niral İnşaat Kimya Elektrik Orman Ürünleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İsmail Cem Kökoğlu imzasıyla kuruldu.

VİKO ürünleri nerede Haberi

VİKO ürünleri nerede

Alanında birçok ilke ve yeniliğe imza atan VİKO bu kez elektrik anahtarlarında açma kapama devrini sona erdiriyor. Anahtar yüzeyinde parmağınızı aşağı ya da yukarı hareket ettirerek ışık seviyesini ayarlayabileceğiniz Novella S, standart elektrik anahtarlarının çok daha ötesine geçiyor. Işığın seviyesindeki değişim yine anahtar üzerindeki LED'den rahatlıkla görülebiliyor. PAGEV Plastik Teknoloji Ödülü, Arkitera RAF Yapı Malzemesi Ödülü ve Design Turkey İyi Tasarım Ödülü ile taçlandırılan, dokunmatik özellikli Novella S, elektrik tasarrufu da sağlıyor. Aynca düğme yüzeyine kısa süreli bir temasla geçiş yapabileceğiniz, zaman gecikmeli anahtar fonksiyonu ile ışık kaynağı kapandıktan sonra bile yolu aydınlatabiliyor. Novella S'in bir diğer özelliği ise aynı anahtarla iki ayrı şık kaynağını kontrol etme olanağı sunması. Öte yandan Novella S elektrik anahtarı, LED ışıkları sayesinde karanlıkta...