14 / 05 / 2024

Vilayetler Birliği istanbul gayrimenkul satışı

Vilayetler Birliği istanbul gayrimenkul satışı

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Vilayetler Birliği'nden İstanbul ve Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Galataport İstanbul'a MedCruise Birliği'nden ödül!

Galataport İstanbul, Akdeniz çanağındaki yaklaşık 100 kruvaziyer limanını temsil eden MedCruise Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Kanal İstanbul'a dava açıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Eyüp Muhcu, Kanal İstanbul proje ile ilgili olarak, "Süre kaybetmeden, başka oldu bittilere meydan vermeden dava açarak hukuki süreci başlatacağız" dedi...

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği!

Katar Finans Merkezi ile Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında mutabakat zaptı imzalandı. Anlaşmayla, Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği kapsamında çalışmalar yapılacak...

TÇMB ve Vilayetler Birliği Ankara'da beton yolları anlattı!

TÇMB ve T.C. Vilayetler Birliği tarafından Ankara’da “İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminerde, Beton Yol Maliyet Analizleri ve Uygulamaların faydaları değerlendirildi.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi. Toplantıda, İstanbul Boğazı kıyılarında hayata geçirilebilecek yeni projeler ve yeni yılda atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

İstanbul Akıllı Şehir projesi için işbirliği protokolü imzalandı!

İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş. (İSBAK) ile STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. arasında 14 Ocak 2016 tarihinde “İstanbul Akıllı Şehir” projesi için işbirliği protokolü imzalandı.

2005 yılında Avrupa Birliği'nin başkenti İstanbul'a taşınıyor!

2005 yılında Avrupa Birliği, Beyoğlu'nda kurulacak Brüksel Sokağı ile İstanbul'a taşınacakmış. AB üyesi 25 ülkenin bayraklarının dalgalanacağı sokaktaki binaların büyük kısmı onarılacak, az kısmı da yıkılacakmış.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi İstanbul'da düzenlenecek!

3'üncü Havalimanı, 3'üncü Köprü, Avrasya Tüneli gibi projeler Avrupalı çimento üreticilerini Türkiye'ye çekti. Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul'da düzenleme kararı aldı.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Beyoğlu'nda toplandı!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Mayıs ayı meclis toplantısı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası Başkan Ahmet Misbah Demircan birimlerin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi 30 Mayıs'ta!

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi, 30 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak. Uluslararası Diplomatlar Birliği ve Avrupa İşadamları Kulübü'nün birlikte düzenledikleri zirveye, Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı destekliyor.

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi 30 Mayıs'ta!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'nın desteklediği "İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi", 30 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek..

TOKİ Vilayetler Birliği Anaokulu bahçesine çok amaçlı spor salonu yapılıyor!

TOKİ Bölgesi Vilayetler Birliği Anaokulu Bahçesinde yapımına devam eden Spor Tesislerin 700 m2 kapalı alan üzerinden inşa edildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, spor tesisi çelik çatı sistemi ile üstünün kapanacağını söyledi..

Vilayetler Birliği istanbul gayrimenkul satışı Haberi

Vilayetler Birliği istanbul gayrimenkul satışı

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Söz konusu gayrimenkuller İstanbul Fatih ve Ankara Çankaya'da yer alıyor. Ticarethane ve konut alanı imarlı gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu ihale Gölbaşı Vilayetler Evi Toplantı salonunda toplanacak Birlik Encümenince yapılacak.

İstanbul Fatih'te yer alan gayrimenkulün muhammen bedeli 26 milyon 710 bin TL, geçici teminat bedeli 801 bin 300 TL olarak belirlenirken, Ankara Çankaya'da yer alan gayrimenkulün muhammen bedeli 10 milyon TL, geçici teminat bedeli ise 300 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul'daki gayrimenkulün tapu alanı 273,65 metrekare, Ankara'daki gayrimenkulün tapu alanı ise 510 metrekare.
 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Vilayetler Birliği Başkanlığından:
Mülkiyeti Vilayetler Birliğine ait aşağıdaki listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel numarası, muhammen bedeli,...