02 / 05 / 2024

vimer ihbar hattı

vimer ihbar hattı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bazı ürünlerde haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapıldığı iddialarına ilişkin şikayetleri almak üzere "VİMER-189" ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirdi.

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Riskli bina ihbar hattı!

İzmir'de geçtiğimiz aylarda yaşanan depremin ardından vatandaşlar, "Acaba evimiz depreme karşı dayanıklı mı?, Binanın risk tespiti nasıl yapılır?, Riskli çıkan binada tapuya şerh konuluyor mu?" gibi soruların yanıtlarını arıyor. Peki riskli yapı nasıl tespit ediliyor? İşte riskli bina ihbar hattı...

Kayseri Melikgazi'de imar işlemleri Whatsapp'ta!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, daha önce kurduğu whatsapp ihbar hattından imar işlemleri için de hizmet verecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı fırsatçılara göz açtırmayacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bazı ürünlerde haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapıldığı iddialarına ilişkin şikayetleri almak üzere "VİMER-189" ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirdi.

Fuat Oktay: İstanbul'da hasarlı bina sayısı 473!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "AFAD ihbar hattına gelen hasarlı bina sayısı 473'tür. Bunların çoğunluğu, basit ölçekte duvarında çatlaklar oluşan binalar" diye konuştu. 

Samsun'da emlak korsanına karşı mücadele başladı!

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, emlak piyasasındaki dengesizliğin sebebinin 'korsan' emlakçılar olduğunu ifade ederek 'Korsan emlakçılara ve ayakçılara savaş açtık. Vatandaşlar bu kişileri ihbar hattımıza bildirsin' diye açıklama yaptı. 

‘Kaçak müteahhit’ ihbar hattı kuruldu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği, hem müteahhitleri hem de konut satın alan kişileri huzursuz eden ‘kaçak inşaat ve kaçak müteahhitlik’ ile ilgili ‘WhatsApp İhbar Hattı’ kurdu

Kaçak müteahhit ihbar hattı kuruluyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, ülkemizde sayıları gün geçtikçe artan ve hem müteahhitleri hem de konut satın alan kişileri huzursuz eden ‘kaçak inşaat ve kaçak müteahhitlik’ ile ilgili ihbar hattını hayata geçirmek için gerekli başvuruları yapacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı'nda Alo 181 hattına ilginç şikayetler geldi!

Kurban Bayramı'nda Alo 181 hattına ilginç şikayetler geldi. Vatandaş, Kurban Bayramında hijyen koşullarına uymayan ve çevreyi rahatsız edecek şekilde kesim yapanları ALO 181’e ihbar etti.

Antalya Kumluca'da orman yangını çıktı!

Mavikent beldesi Karaöz Mahallesi Ertaş Boğazı mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını fark eden vatandaşlar, 177 yangın ihbar hattına haber verdi...

14 şehre daha hızlı tren hattı kurulacak!

Eskişehir-İstanbul hızlı tren hattının 29 Ekim'de açılacağını söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 14 şehre daha hızlı tren hattı kurulacağını belirtti...

Kabataş-Bağcılar Hattı Çemberlitaş İstasyonu hizmete açıldı!

T1 Kabataş-Bağcılar Hattı’nda bulunan Çemberlitaş İstasyonu’nda revizyon çalışmaları tamamlandı

Kadıköy-Kartal metro hattının duvarları rutubetten dökülüyor!

17 Ağustos 2012 tarihinde hizmete giren Kadıköy-Kartal metro hattının duvarlarından su sızıyor ve rutubetten dökülüyor..

vimer ihbar hattı Haberi

vimer ihbar hattı

Hazine ve Maliye Bakanlığından, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bazı ürünlerde haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapıldığı iddialarına ilişkin şikayetleri almak üzere "VİMER-189" ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirdiğini bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Hazine ve Maliye Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle haksız fiyat artışı ve stokçuluğa ilişkin şikayetlerini "VİMER-189" ihbar hattına iletebilecekleri belirtildi.

Açıklamada, "Haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapmak suretiyle vatandaşlarımızın mağduriyetine neden olan fırsatçılarla ilgili süreç, yasal işlem başlatılmak üzere bakanlığımızca yakından takip edilmektedir." ifadesi...