17 / 05 / 2024

Vınpra Mühendislik adres 

Vınpra Mühendislik adres 

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye ebdeli ile Vınod Daftarı tarafından kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demın ve Vıtalıı Klovhanov ortaklığında kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demin ve Vıtalıı Klochanov ortaklığında kuruldu.

Itc Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Itc Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıvello N.V. tarafından kuruldu.

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye ebdeli ile Vınod Daftarı tarafından kuruldu.

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Horasan, Murat Eroğlu ve Ömer Tahir Özgen ortaklığında kuruldu.

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Keser ve Mustafa Harputoğlu tarafından kuruldu. 

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme İş Sağ.Ve Güv.San.Ve Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat'ın merkezi Kadıköy'e taşındı. 

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Aktürk tarafından kuruldu. 

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. Mehmet Fatih Kayhan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Toyer Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Toyer Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi, Beytullah Vıcıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350 Sokak' ta kuruldu.

AKS Group Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

AKS Group Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Sinem Aksöz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Kıvılcım Sokak, Simge Kent Sitesi'nde kuruldu.

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Vınpra Mühendislik adres  Haberi

Vınpra Mühendislik adres 

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye ebdeli ile Vınod Daftarı tarafından kuruldu.

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi konusu:
A. Şirketin amacı, kanundan kaynaklanan sınırlama ve yükümlülüklere riayet etmek kaydıyla aşağıda belirtilen tüm ticari faaliyetleri yapmaktır. Bu faaliyetler; 1. Her türlü mühendislik hizmetini sunmak, petrol & gaz, petrokimya, rafineriler, nükleer enerji, hidroelektrik, termal enerji ve benzeri tüm endüstri alanları için her türlü mühendislik ürünü, ekipmanı, makine, elektrikli ekipman, yedek parça, bağlantı parçası, aksesuar, boru hattı valfleri, enstrümantasyon valfleri ve bunların bağlantı parçaları, boru, tüp ve bunun gibi ürünlerin imalatı, satın alınması, satılması, yeniden satılması, pazarlanması, dağıtımı, tedariki, ticareti, ithalatı ve ihracatını yapmak, 2. Petrol & gaz, petrokimya, rafineriler, nükleer enerji, hidroelektrik, termal enerji ve benzeri...