04 / 05 / 2024

vintage serisi amerikan cevizi.

vintage serisi amerikan cevizi.

Her türlü zevk ve ihtiyaca uygun seçenekler sunan Kale Parke, doğal ahşabın yeni serisi Vintage ile birbirinden şık ve kullanışlı mekanlar yaratıyor...

Homend Vintage çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde yüzde 50'ye varan indirim! 6 Haziran 2022 fiyat listesi

Homend Vintage serisi çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde sepette yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Homend Vintage serisi ürünlerinin fiyatları kaç TL? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

VİKO Trenda ile evlerde vintage rüzgarı!

VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor. Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor.

Franke'den Trendline Vintage Serisi!

Franke, Trendline Vintage Serisi ankastre ürünleri ile canlandırıyor. Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış Franke, ürün gamına eklediği renkli ürünleri ile alışılmış ankastre çizgisinin dışına çıkıyor.

Kalebodur Vintage Light ile dinlendirici mekanlar!

Kalebodur, şehrin karmaşasından biraz olsun kurtulmak isteyenler için, doğal ahşabın sıcaklığı ile natürel renkleri porselen karoda buluşturduğu yeni serisi Vintage Light ile şık ve dinlendirici odalar yaratıyor.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Vintage dekorasyon modelleri!

Vintage; eski, antika eşyaların yeni, modern eşyalarla bütünlük içinde kullanılması; modernliğe eskinin soluğunun katılmasıdır. Şimdi ev dekorasyonunda da çokça yer bulmaya başladı.İşte Vintage dekorasyon modelleri...

Julie Lansom'dan Sputnik aydınlatma serisi!

Julie Lansom'ın kendi atölyesinde ahşap ve pamuk ipliğinden yaptığı tamamen el işi olan ürünü Sputnik Aydınlatma Serisi, masa lambası ve de sarkıt olarak kullanılabiliyor.

Kale'den temiz klozet serisi: Idea SmartYıkama

Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu ve Altın Çekül ödüllü yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor!

Doğal görünümünün yanı sıra parlaklığı ile hacimli mekanlar yaratmanıza imkan veren Stream, yüzey dokusu sayesinde mermer estetiğini seramiğin dayanıklılığı ile buluşturuyor.Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor.

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor!

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor. Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Ege Seramik Brisa serisi ile daha şık mekanlar!

Ege Seramik, portföyünde yer alan mermer, ahşap, modern ve klasik görünümlü serileri ile yaşam alanlarınızdaki seramikleri belirlemeye devam ediyor. risa serisi özgün tasarımı ile şık mekanların keşfedilmesine yardımcı oluyor.

Yurtbay Vintage ve Foresta serisi ile yeni bir uyum!

Bulunduğu mekâna kaliteli görünüm kazandıran, yıllar geçse de popülerliğini kaybetmeyen bir malzemedir ahşap. Yurtbay Seramik, Vintage ve Foresta Serileri ile sizi ahşap dokulu ürünler dünyasına çağırıyor.

Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor!

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor.

vintage serisi amerikan cevizi. Haberi

vintage serisi amerikan cevizi.


Kale Grubu'nun yapı sektöründeki uzmanlığını, parke serileriyle iç mekânlara taşıyan Kale Parke,  nitelikli ürün gamıyla ideal seçenekler sunuyor.  10  milimetre kalınlığında, derin rölyefli ve kenarlarındaki pahlı yapısıyla masif parkeden ayırt edilemeyen yeni seri Vintage, doğal ahşabın güzelliğini, strüktürlü, derin fırçalanmış mat-parlak yüzey yapısıyla da perçinliyor. 


Amerikan cevizinin en güzel yansımasını mekanlara taşıyan seri, kullanıcının her gün doğanın tam içerisinde uyanmış gibi hissetmesini ve evinin şıklığını bir adım öteye taşımasını sağlıyor. Vintage, sadece bugünkü trendi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda mekanlarda özel bir atmosfer yaratıyor. Kızıl, açık ve koyu Amerikan Cevizi seçenekleriyle üretilen Vintage serisi, 1285x192x10 milimetre ebatlarında...