01 / 06 / 2024

VIP Villas Dalyan teslim tarihi

VIP Villas Dalyan teslim tarihi

Büyükler Grup' un Çeşme'de hayata geçirdiği VIP Villa' s Dalyan projesi, anahtar teslim sahiplerini bekliyor. Grup 70 milyon liralık bütçe ile iki yeni projeye hazırlanıyor...

Seda Sayan Yalıkavak’taki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Seda Sayan, Bodrum Yalıkavak’taki villasını satışa çıkardı. Sayan, deniz manzaralı, havuzlu, müstakil evi için 2 milyon dolar istiyor. ‘Evleneceksen Gel’ isimli programla ekranlara dönen Seda Sayan, bir alışveriş merkezinde yemekte görüntülendi.

Silvio Berlusconi villasını 495 milyon euroya satıyor!

İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi, 168 dönümlük bir arazi üzerine kurulu villasını 495 milyon euroya Suudi kraliyet ailesine satıyor. Villanın 6 yüzme havuzu bulunuyor.

Mahsun Kırmızıgül Bahçeköy’deki villasını satıyor!

Mahsun Kırmızıgül, sinemadan kazandığını yine sinemaya yatırıyor.Yeni çekeceği filmi için kaynak arayışına giren başarılı yönetmen Bahçeköy Saklı Koru’daki villasını 5.5 milyon dolara (15 milyon TL) satışa çıkardı.

Yaşar Çilkız, Muğla Dalyan'da otel yapacak!

Alaçatı'daki otelini Alkoçlar Exculusive Hotel'e kiraya veren Yaşar Çilkız ve eşi İpek Hanım Dalyan'a yeni otel yapacaklarını belirtti.

Jeff Bridges, California'daki muhteşem villasını 29.5 milyon dolara satıyor!

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara satıyor.

Şahan Gökbakar villasını 4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Ünlü komedyenin evinin dış cephesine geçtiğimiz günlerde satılık ve kiralık levhaları asıldı. Gökbahar, villasının satışı için 4 milyon dolar talep ediyor.

Arda Turan, Madrid'deki villasından İstanbul'da yaptırdı!

Türkiye 'ye geldiğinde rahat etmek isteyen Arda Turan, Madrid 'deki dillere destan villasının bir benzerini İstanbul'da yaptırdı.

Dalyan-İztuzu kumsalında koruma çalışmaları etkisini gösteriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Köyceğiz - Dalyan Özel Çevre Koruma bünyesinde yer alan Dalyan - İztuzu kumsalında deniz kaplumbağalarının araştırma-koruma-izleme çalışmaları etkisini gösteriyor.

Hande Yener lüks villasından ayrılıp rezidans dairesine taşınıyor!

Konserden konsere koşan Hande Yener, akıllı yatırımcı çıktı. Kendisine ait birçok gayrimenkulü olan sanatçı, lüks villasından ayrılarak bir rezidans dairesine geçmeye hazırlanıyor.

Vip Kurtköy Konutları'nda 325 bin TL'ye 2+1! 0 faizle!

Daire fiyatlarının 325 bin TL'den başlangıç gösterdiği Vip Kurtköy Konutları kapsamında 2+1, 3+1 ve de villa seçenekleri yer alıyor. Projede faizsiz vadelendirme seçenekleri bulunuyor.

Vip Kurtköy’de 0 faizle! 325 bin TL'ye 2+1!

Vip Kurtköy projesi Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Vip Kurtköy projesi AGS ve MY Grup işbirliği ile hayata geçiriliyor. Projede toplam 246 konut yer alıyor.

Vip Kurtköy Evleri'nde 325 bin TL'ye 2+1! 0 faizle!

Birden fazla ödeme koşullarıyla cazip fırsatlar sunulan Vip Kurtköy Evleri kapsamında yer alan dairelerden 2 oda 1 salon konutların fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Lord Vip Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lord Vip Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Artık, Yılmaz Artık tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Fatih, Kocamustafapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

VIP Villas Dalyan teslim tarihi Haberi

VIP Villas Dalyan teslim tarihi

Büyükler Grup'un Çeşme'de hayata geçirdiği VIP Villa's Dalyan projesi, anahtar teslim sahiplerini bekliyor. Grup iki yeni projeye hazırlanıyor.


Büyükler Grup tarafından İzmir Çeşme'de 4 bin metre kare alan üzerine konumlandırılan ve 10 adet villadan oluşan VIP Villa's Dalyan sahiplerini bekliyor. 1980 yılından itibaren inşaat sektöründe olan Büyükler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özkılıç, üst sınıfa hitap ettiğini belirterek VIP Villa's Dalyan'ın çok prestijli bir proje olduğunu vurguladı. 


1. SINIF MALZEME KULLANDIK 

VIP Villa's Dalyan'ın ultra lüks olarak tasarlandığını belirten Büyükler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özkılıç, "A sınıfa hitap ediyoruz. Genellikle İzmir, İstanbul ve Ankaralı müşterileri hedef kitlemiz olarak belirledik. Villalar birinci sınıf malzeme ile inşa ettik" dedi. İzmir odaklı bir firma olduklarını belirten Özkılıç, "İzmir Mavişehir başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli...