27 / 04 / 2024

Vira İstanbul fiyat

Vira İstanbul fiyat

Gül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vira İstanbul projesinde kampanya rüzgarı esiyor. Beylikdüzü'nde yer alan projede peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Vira İstanbul Kavaklı ev fiyatları!

Vira İstanbul projesi 17 blok şeklinde yükseliyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede 1.155 adet konut bulunuyor. Vira İstanbul Kavaklı ev fiyatları listesi haberimizde yer alıyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri!

Toplam 1.155 adet konuttan oluşan proje Megakent'e yakın yerde yükseliyor. Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri kapsamında nakitte veya banka kredisinde yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Vira İstanbul ödeme planı!

1.156 adet daire ve 38 cadde mağazasından meydana gelen Vira İstanbul'da metrekare fiyatları 3.100 TL'den başlıyor. İşte, Vira İstanbul ödeme planı!

Vira İstanbul'da fiyatlar 220 bin liradan başlıyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da Gül Proje tarafından inşa edilmekte olan Vira İstanbul evlerinde fiyat listesi 220.000 liradan başlamakta olup 30 eşit taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor..

Vira İstanbul'da fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da Gül Proje tarafından inşa edilmekte olan Vira İstanbul evlerinde fiyat listesi 220.000 liradan başlamakta olup 30 eşit taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Vira İstanbul'da metrekaresi 3 bin 100 TL'ye!

Gül Proje, Beylikdüzü’ndeki yeni projesi “Viraistanbul’’u tanıttı. 630 milyon TL’lik yatırım değeri olan projede, lansmana özel olarak metrekare fiyatı ise 3 bin 100 TL olarak belirlendi.

Viraİstanbul Gül Proje ödemeleri!

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı 'da inşa edilecek olan projede 1.155 adet konut yer alıyor. Viraİstanbul Gül Proje ödemeleri kapsamında banka kredili ile ödemeler yapılıyor.

Vira İstanbul Gül Proje satış fiyatları!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje 17 blok şeklinde yükseliyor. Vira İstanbul Gül Proje satış fiyatları lansmana özel olarak metrekare birim bazında 3 bin 100 TL’den başlayacak.

Beylikdüzü Vira İstanbul daire fiyatları!

Toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan projede yüzde 6 indirim uygulanıyor. Beylikdüzü Vira İstanbul daire fiyatları 220 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Vira İstanbul Kavaklı satılık daire!

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek olan projede 1.155 adet konut yer alıyor. Vira İstanbul Kavaklı satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

17 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı 'da inşa edilecek. Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında 30 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Viraİstanbul Kavaklı fiyat listesi!

Viraİstanbul Kavaklı fiyat listesi kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği proje Gül Proje imzası ile hayata geçiriliyor.

Vira İstanbul Gül İnşaat!

Vira İstanbul Gül İnşaat Konutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Vira İstanbul Gül Proje nerede?

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Vira İstanbul Gül Proje nerede?

Vira İstanbul güncel fiyat listesi 2020!

Gül Proje- Beylikdüzü Belediyesi ortaklığıyla inşa edilen Vira İstanbul'da 1+1 daireler 575 bin TL'den başlıyor...

Gül İnşaat Viraİstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

Gül İnşaat Viraİstanbul Beylikdüzü fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Viraistanbul Evleri 92 bin metrekare alana sahip...

Vira İstanbul 2017 indirimli fiyat listesi!

Vira İstanbul 2017 indirimli fiyat listesi minimum 275 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunulan projedeki ödemelerde ''Şimdi al taşınınca öde'' kampanyası uygulanıyor...

Vira İstanbul fiyat bilgisi!

Vira İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 1.156 daire ve 39 adet dükkandan meydana gelen proje Gül Proje imzasıyla İstanbul Beylikdüzü’nde yükseliyor. 

Vira İstanbul Beylikdüzü fiyat tablosu!

Vira İstanbul Beylikdüzü 1.156 daire ve 39 cadde mağazasından meydana geliyor. Proje 92 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. İşte Vira İstanbul Beylikdüzü fiyat tablosu..

Vira İstanbul yeni fiyat listesi!

Vira İstanbul yeni fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Beylikdüzü Vira İstanbul'da ilk etap yıl sonunda teslim ediliyor...

Vira İstanbul Beylikdüzü güncel liste fiyatları!

Vira İstanbul Evleri fiyat listesi 250 bin TL'den başlıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Vira İstanbul Evleri projesi, Gül Proje tarafından hayata geçiriliyor...

Vira İstanbul Evleri fiyat listesi 2017!

Vira İstanbul Evleri fiyat listesi 250 bin TL'den başlıyor. Gül Proje'nin inşa ettiği Vira İstanbul Evleri'nde ilk etap, bu yıl sonu teslim ediliyor...

Gül Proje Vira İstanbul fiyat listesi 2017!

Gül Proje'nin Vira İstanbul projesi 1.156 daire ve 39 cadde mağazasından meydana geliyor. Projenin 2018 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi öngörülüyor. İşte Gül Proje Vira İstanbul fiyat listesi 2017...

Gül Proje Vira İstanbul açık adres!

Daire teslimlerinin Ağustos 2018'de yapılması hedeflenen Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri projesinde fiyat listesi 253 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri fiyat 2017!

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri fiyat listesi 253 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul Evleri'nde daireler Ağustos 2018'de teslim ediliyor...

Vira İstanbul proje fiyat listesi!

Vira İstanbul proje fiyat listesi 265 bin TL'den başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Vira İstanbul'da teslimler Ağustos 2018'de yapılıyor...

Vira İstanbul Evleri güncel fiyat!

Vira İstanbul Evleri güncel fiyat listesine göre daireler 265 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Vira İstanbul fiyat Haberi

Vira İstanbul fiyat

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Gül İnşaat, Beylikdüzü Belediyesi'ne ait 92 dönümlük arsa üzerinde hayata geçirdiği ‘Vira İstanbul’ projesini erken teslim etmek için kolları sıvadı. İlk etabı Aralık 2017’de teslim edilmesi planlanan Vira İstanbul projesi için birde kampanya başlatıldı. Bu kapsamda Vira İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilecek. Ayrıca Gül Proje’nin kendi bünyesinde sunduğu kişiye özel vade farksız ödeme koşullarının yanında ‘önce otur sonra öde’ kampanyası da ev sahibi olmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat sunuyor.


YÜZDE 60’I DENİZ GÖRÜYOR

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Vira İstanbul projesi 92 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. E-5 karayoluna 2 dakika, sahile ise 3 dakikalık mesafede yer alan proje, ulaşım ağlarına yakınlığı ile ön plana çıkıyor....