29 / 05 / 2024

Viraİstanbul daire teslimleri ne zaman

Viraİstanbul daire teslimleri ne zaman

Viraİstanbul Kavaklı satış fiyat listesi konutların metrekarelerine göre değişiyor. Gül Proje imzası ile inşa edilen projede 30 ay taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslimleri bugün başlıyor!

Yapımı KİPTAŞ tarafından tamamlanan Çatalca Konuları'nda daire teslimleri bugün başlıyor...

Vira İstanbul'da yüzde 20 indirim fırsatı!

Hemen tapu teslim fırsatı sunulan Gül İnşaat Vira İstanbul projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Proje 17 blok olarak tasarlandı..

Bizim Evler 7 örnek daire!

Daire teslimleri hemen yapılan Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de, Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada inşa edildi..

Vira İstanbul teslimleri Ocak 2018'de başlıyor! 280 bin TL'ye!

Vira İstanbul Evleri projesinde dairelerin fiyatları minimum 280 bin TL'den başlıyor. 17 blok olarak inşa edilen projede daireler Ocak 2018'de sahiplerine teslim edilecek...

Parkmahal Konya daire teslimleri!

Parkmahal Konya daire teslimleri hemen yapılıyor. Son 80 dairenin satışta olduğu proje Deha Grup imzasıyla inşa edildi. 

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul ev fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul ev fiyatları yüzde 20 indirimli olarak 275 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri bu yıl sonunda yapılacak...

Vira İstanbul fiyat bilgisi!

Vira İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 1.156 daire ve 39 adet dükkandan meydana gelen proje Gül Proje imzasıyla İstanbul Beylikdüzü’nde yükseliyor. 

Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri!

Avenue İstanbul projesinde daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri ne zaman?

Yeni Nesil Eyüp daire teslimleri!

İstanbul Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp projesinde yüzde 15 indirim avantajı bulunuyor. Yeni Nesil Eyüp daire teslimleri ne zaman?

Dekon Senkron daire teslimleri!

Dekon Senkron Evleri İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Dekon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Dekon Senkron daire teslimleri ne zaman?

Satya Yayalar daire teslimleri!

Satya Yayalar projesi İstanbul Pendik'te Satya Yapı tarafından hayata geçirildi. Satya Yayalar daire teslimleri ne zaman?

Viraİstanbul daire teslimleri ne zaman Haberi

Viraİstanbul daire teslimleri ne zaman

Viraİstanbul Residence'de daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı'da yükselen proje 17 bloktan oluşuyor. 


Viraİstanbul Kavaklı satış fiyat listesi konutların alanları ve cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje E-5'e 2 dakika, Kavaklı sahile 3 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor. 


Arsa alanı 95 bin metrekare olarak belirlenen Beylikdüzü Viraİstanbul Evleri Gül Proje imzası taşıyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısım için 2016 ve 2017 yılı sonunda 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan tutar 30 ay vadelendiriliyor. 


Toplam 1.156 adet daire ve 39 adet mağazadan oluşan Viraİstanbul Residence'de spor alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları mevcut.

Viraİstanbul Kavaklı satış fiyat listesi!

1+1 konutlar 256 bin TL, 

2+1 konutlar 437 bin...