28 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...



Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı. 5 blokta toplam 545 dairenin bulunduğu ilk etapta konut sahipleri teslim sevincini yaşarken, Avrupa Konutları Yamanevler'den 180 aya kadar 0,79 vade oranı ile hemen teslim ev sahibi olma imkanı da veriliyor. 

Bugüne dek Avrupa Konutları markasıyla 19 bin 500 konut inşa eden Artaş İnşaat, Ümraniye’nin merkezine konumlandırdığı Yamanevler projesinde de yatırımcıların öncelikli tercihi haline geldi. 

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yamanevler’in yeni sakinlerine anahtarlarını teslim etmeye başladı. Projenin ilk etabında 5 blokta toplam 545 konut bulunuyor.

Konforlu bir yaşam için dizayn edilen Yamanevler’in daireleri ferah ve geniş kullanım alanlarına sahip özelliği ile ön plana çıkıyor. Avrupa Konutları Yamanevler’in ilk etabında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

180 AYA KADAR 0,79 VADE ORANI AVANTAJI

180 aya kadar 0,79 vade oranı ile hemen teslim konut fırsatı süren Avrupa Konutları Yamanevler’de; peşin alımlarda 1+1 daireler 756 bin liradan, 2+1 daireler 1 milyon 8 bin liradan, 3+1 daireler 1 milyon 515 bin liradan, 4+1 daireler ise 2 milyon 46 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede konut büyüklükleri 81 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor. Akıllı ev sisteminin de bulunduğu Yamanevler’in dairelerinde birinci sınıf ankastre ürünler kullanıldı.

Zengin peyzaj ve süs havuzların olduğu projede; fitness - cardio salonları, sauna, Türk hamamı, kapalı otopark, yüzme havuzu, 7/24 güvenlik ile yanı başında konumlanan alanda oyun parkı ve çok amaçlı spor sahaları bulunuyor.

METRO DURAĞININ YANI BAŞINA KONUMLANDIRILDI

Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde AVM’ler, eğitim ve sağlık kuruluşları ile merkezi iş alanına yakın bir bölgede yükselen Avrupa Konutları Yamanevler, konumu ile yüksek yatırım potansiyeline sahip durumda.

Projenin yanı başında yer alan “Yamanevler Metro Durağı” ulaşımı kolaylaştırırken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsüne yakın mesafede bulunan Proje; TEM Otoyolu’na 1 kilometre, E-5 Karayolu’na 7 kilometre, Ataşehir Finans Merkezi’ne 5 kilometrelik uzaklığıyla daire sahiplerine büyük avantaj sunuyor.

Web sitesi: http://www.avrupakonutlariyamanevler.com/


Geri Dön