30 / 04 / 2024

Viraistanbul Kavaklı nerede

Viraistanbul Kavaklı nerede

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Viraistanbul Kavaklı ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Viraİstanbul Kavaklı satış fiyat listesi!

Viraİstanbul Kavaklı satış fiyat listesi konutların metrekarelerine göre değişiyor. Gül Proje imzası ile inşa edilen projede 30 ay taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Kavaklı Viraistanbul Konutları ödeme planı!

Kavaklı Viraistanbul Konutları projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Viraistanbul Konutları projesinde daireler 218 yılının sonunda teslim ediliyor...

Kavaklı Viraİstanbul Evleri satılık!

Kavaklı Viraİstanbul Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Viraİstanbul Evleri projesinde 30 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Viraİstanbul Kavaklı daire fiyatları!

Viraİstanbul Kavaklı daire fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta olan projenin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Vira İstanbul Kavaklı'da teslimler Aralık 2018'de!

Beylikduzü Kavaklı bölgesinde bin 156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşan Viraistanbul projesine başlayan Gül Proje, Beylikduzü Belediyesi ile birlikte yapılacak projeye 630 milyon liralık yatırım yapacak.

Gül Proje Viraistanbul Evleri teslim tarihi!

Gül Proje Viraistanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirlendi. Beylikdüzü Kavaklı'da yükselen Viraistanbul Evleri'nde 30 ay vade farksız ödeme seçeneği yer alıyor...

Gül Proje Viraistanbul satış ofisi!

Gül Proje Viraistanbul satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Kavaklı Viraistanbul projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlayarak değişiyor...

Viraİstanbul Kavaklı Evleri satış ofisi!

Viraİstanbul Kavaklı Evleri satış ofisi iletişim için 444 94 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşan projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Kavaklı Viraİstanbul Rezidans iletişim!

Kavaklı Viraİstanbul Rezidans iletişim için 444 94 85 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Bugün basına tanıtılan projede konutların büyüklükleri 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul Evleri nerede?

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 17 blok halinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul Evleri nerede?

Viraİstanbul Kavaklı fiyat listesi!

Viraİstanbul Kavaklı fiyat listesi kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği proje Gül Proje imzası ile hayata geçiriliyor.

Viraİstanbul Beylikdüzü nerede?

Viraİstanbul'da daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Proje 92 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Viraİstanbul Beylikdüzü nerede?

Viraistanbul Kavaklı nerede Haberi

Viraistanbul Kavaklı nerede

Viraistanbul projesinin deniz manzarası ve lokasyonu ile öne çıktığını kaydeden Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, sosyal donatıları ve yeşil alanları ile de dikkat çeken projelerinin 630 milyon TL'lik yatırım değeri taşıdığını belirtti. Viraistanbul projelerinin hayata geçirildiği Kavaklı sahil bölgesindeki 92 bin metrekarelik arazinin 74 bin 500 metrekarelik kısmını peyzaj alanları ve sosyal donatılara ayrıldığını anlatan Ali Gül, "Viraistanbul, kreşi, basket sahaları, dinlenme köşelerinden yürüyüş yollarına, havuzlardan spor tesislerine, çocukların doyasıya eğleneceği tırmanış duvarlarından, paten ve kay kay pistlerine, çim amfiden açık hava sinemasına hatta renk ve kelebek bahçesine kadar ailenizdeki herkesin mutlaka ilgisini çekecek birçok farklı olanağa sahip" dedi. 


17 blok halinde yükselecek

17 blok halinde yükselecek Viraİstanbul'da büyüklükleri 70 metrekareden başlayıp 200 metrekareye kadar, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'lerden...