28 / 04 / 2024

Viranşehir arsa ihalesi

Viranşehir arsa ihalesi

Viranşehir Belediyesi Kışla Mahallesinde bulunan bir arsasını açık ihale usulü ile satışını gerçekleştirdi. İhale öncesi açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, ihalelerin şeffaf ve basına açık yapıldığına dikkat çekti...

Viranşehir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Viranşehir 2. kademe ikmal inşaatı işi ihalesi yarın!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Viranşehir 2 kademe ikmal inşaatı işi ihalesi 15 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi ihalesi 15 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut Başakşehir İkitelli-2 arsa ihalesi 15 Ekim'de!

Emlak Konut Başakşehir İkitelli-2 arsa ihalesi 15 Ekim'de yapılacak. 28 bin 665 metrekare alana sahip olan arsada ticari alan inşa edilecek...

Emlak Konut Başakşehir İkitelli-1 arsa ihalesi 15 Ekim'de!

Emlak Konut Başakşehir İkitelli-1 arsa ihalesi 15 Ekim'de yapılacak. Emlak Konut söz konusu arsayı  27 milyon 4 bin 540 TL bedelle satın almıştı...

Viranşehir'de 7,1 milyon TL'ye satılık tarla!

T.C. Viranşehir Satış Memurluğu Şanlıurfa İl, Viranşehir İlçe'nde yer alan tarlayı 7 milyon 108 bin 589,70 TL bedelle satışa sunuyor. Tarlanın satış ihalesi 3 Eylül'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvurusu!

Ödemelere göre 216 aya kadar vade sağlanan projede 89 adet konut bulunuyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvurusu....

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuru!

96 adet konutun satışta olduğu projede 240 ay vade uygulanıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuru...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu son başvurusu!

96 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu son başvurusu...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü!

89 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 216 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü...

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru işlemleri!

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru işlemleri 18 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projedeki ev fiyatları 138 bin 737 TL'den başlıyor.

Viranşehir arsa ihalesi Haberi

Viranşehir arsa ihalesi

Viranşehir Belediyesi Kışla Mahallesinde bulunan bir arsasını açık ihale usulü ile satışını gerçekleştirdi. İhale öncesi açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, ihalelerin şeffaf ve basına açık yapıldığına dikkat çekerek, yurttaşların bazı kulaktan dolma sözlere itibar etmemesini istedi. 


Viranşehir Belediyesi Kışla Mahallesinde bulunan 605 ada, 20 parsel (İtfaiye yanı) ve 1.238.92 metrekare yüzölçümüne sahip arsası için ihale yaptı. Belediye hizmet binası ihale toplantı salonunda yapılan açık ihaleye Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun'da katıldı. Burun ihale öncesi basına kısa bir açıklama yaptı. 

İhaleler üzerine bazı söylentiler çıktığını belirten Burun : "Bazı kesimler ihalelerimizin usulsüz yapıldığını dair dedikodular yaydıklarını duyuyoruz. Görüyorsunuz, 4 kişi bu arsamız için ihaleye girmiş. 


Bizim için kurumun menfaati her şeyden önce gelir. En yüksek fiyatı veren arkadaşımıza ihaleyi vereceğiz. Burada...