21 / 05 / 2024

Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Abdulhalit Kaya, Yalçın Sabuncu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Haziran'da Beylikdüzü Uyum AVM'de kuruldu.

Vision Property Gayrimenkul Tekstil ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vision Property Gayrimenkul Tekstil ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mine Köybaşı tarafından kuruldu.

Locca Beykent fiyat listesi 2018!

Su Yapı Gayrimenkul imzası ile yükselen Locca Beykent projesinde kalan son 20 daire için satışlar devam ediyor..

Global Vision Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Global Vision Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Limited Şirketi  Abdul Qader Qadery, Mohammad Shafıq Afzal, Mohammad Sharıf Afzal, Zabıhullah Shafarı ve Faısal Al Rashıdı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 21 Kasım 2017'de kuruldu. 

MSB Gayrimenkul Eğitim Sağlık İnşaat Turizm Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSB Gayrimenkul Eğitim Sağlık İnşaat Turizm Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burcu Hakcan tarafından 500 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Beylikdüzü, Beykent Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Hayat Vision Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Vision Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Burhan Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 8 Temmuz' da Şişli, Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Vision Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vision Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Burhan Yıldırım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 7 milyon TL'lik sermaye ile 29 Ağustos 2014 tarihinde Şişli, İTower Bomonti Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Beykent Gayrimenkul Danışmanlık Hiz. İnşaat Gıda Tekstil San. ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Soytaş'ın yetkili olduğu İstanbul Beykent Gayrimenkul Danışmanlık Hiz. İnşaat Gıda Tekstil San. ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu...

Akfen GYO'ya 2013 Vision Awards'tan 4 ödül!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'nın (GYO) faaliyet raporu Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi ( LACP ) tarafından düzenlenen Faaliyet Raporları 2013 Vision Awards 'ta 4 ödül aldı.

Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Abdulhalit Kaya, Yalçın Sabuncu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Haziran'da Beylikdüzü Uyum AVM'de kuruldu.

Beykent Kale Özgür Evleri'nde 300 bin liraya 2+1!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Beykent'te hayata geçirilen ve 3S Kale Gayrimenkul tarafından inşa edilen Beykent Kale Özgür Evleri'nde 2+1 konutların fiyatları 300 bin liradan başlıyor...

Arluxia Beykent’te metrekaresi 10 bin TL'ye mağaza! Teslim 2013!

ISTA Gayrimenkul’ün Beykent’te hayata geçirdiği Arluxia projesinin satışları sürüyor. Projede metrekaresi 10 bin liradan başlayan mağazalar için banka kredisi kullanılabiliyor

Beykent Arluxia’da mağazaların metrekaresi 8 bin 500 liraya!

Beykent Arluxia projesinde banka kredisi ile mağaza sahibi olmak mümkün. ISTA Gayrimenkul'ün inşa ettiği projede satış işlemleri 2013’ün Mart ayında gerçekleştirilecek

Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Abdulhalit Kaya, Yalçın Sabuncu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu. 


Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü inşaat tahahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat tahahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...