02 / 05 / 2024

Vision Development Co Gayrimenkul

Vision Development Co Gayrimenkul

Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Panasonic Japonya’da akıllı şehir inşa edecek!

Panasonic, Nomura Real Estate Development Co. Ltd. işbirliği ile Japonya’da geleceğin şehrini inşa etmek üzere harekete geçti. Proje, “Sürdürülebilir Akıllı Şehir” olarak hayata geçirilecek.

İşte Panasonic'in Japonya'da kuracağı akıllı şehir!

Dünya devi PANASONIC, Nomura Real Estate Development Co. Ltd. iş birliği ile Japonya'da geleceğin şehrini inşa etmek üzere harekete geçti. İşte o akıllı şehir..

Panasonıc Japonya’da geleceğin şehrini inşa edecek!

Dünya devi PANASONIC, Nomura Real Estate Development Co. Ltd. iş birliği ile Japonya’da geleceğin şehrini inşa etmek üzere harekete geçti.

Demir Romance’te yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı!

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000

Ekip Turizm Anonim Şirketi İstanbul Vision Seyahat Acentası İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ekip Turizm Anonim Şirketi İstanbul Vision Seyahat Acentası İstanbul Merkez Şubesi, Hüseyin Kurtoğulları tarafından 900 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde açıldı.

Coşkun Öncel: Samsun'a 100 milyon TL'lik yatırım yaptık!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, 2012 yılında yaşanan sel felaketinin ardından 100 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi ÖNCEL şunları ifade etti: "100 milyon lira civarında sel olaylarıyla ilgili yatırım yaptık"

Coşan Yapı Gaziantep'te şehrin en yüksek ofis binasını yapacak!

Coşan Yapı Mimarlık Mühendislik Genel Müdürü Seyfettin Coşan, 'Gaziantep'in girişinde ve İpek Yolu üzerinde yer alan ofis binamız projesi ve kalıp sistemleriyle kent için simge bir yapı özelliğinde olacak" dedi.

Prime Development Anadolu'da iki yeni AVM açacak!

Türkiye pazarına 2007 yılında giren Uluslararası gayrimenkul yatırımcısı Prime Development, önümüzdeki üç yıl içinde Anadolu'da iki yeni proje geliştirecek.

Prime Development Sivas'a AVM yapacak!

Gayrimenkul geliştirmede 15 ülkede 2.5 milyar dolarlık yatırımı bulunan Prime Development, Sivas'ta yeni bir alışveriş merkezi (AVM) projesinin temelini attı.

Prime Development'tan Sivas'a AVM!

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi projesinin temelini Sivas'ta attı.

Hayat Vision Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Vision Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Burhan Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 8 Temmuz' da Şişli, Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Coşkun Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Coşkun Abaylı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, Kültür Caddesi'nde kuruldu.

Vision Development Co Gayrimenkul Haberi

Vision Development Co Gayrimenkul
Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket konusu ile ilgili, yurt içi ve yurt dışı kara, hava, deniz ve demiryolu ile taşıma nakliye ve lojistik hizmetleri işi yapmak. Gümrük İdaresi ve yetkili mercilerden izin almak ve gerekli şartları yerine getirmek kaydıyla, Depo ve Özel Gümrük Antrepoları kurmak ve işletmek, Bilcümle Türkiye Gümrüklerinde gümrükleme işlemlerini yaptırmak, kombine ve konsolide taşımacılık yapmak, Şirket konusu ile ilgili 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu hükümleri uyarınca, yetki belgesi almak kaydıyla, her türlü kara, demiryolu, deniz yolu hava taşıtları ile uluslar arası ve dahili ticaret yük, eşya, konteyner kiralamak,...