06 / 05 / 2024

Vısıon World İnşaat Emlak adres 

Vısıon World İnşaat Emlak adres 

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 220 bin TL sermaye bedeli ile Nassr A.M. Marhoon ve Thaer Hadı H. Al-Anbarı ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Golden World İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Golden World İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL Selma Navruz tarafından kuruldu.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

2023'ün 2. yarısı için inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2023'ün 2. yarısı için inşaat metrekare maliyet fiyatları resmen açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2023/2 yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 32277 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

A101’de Cif mutfak temizleyici 29,50 TL’ye, temizlik sıvısı 49,90 TL’ye, porçöz 22,90TL’ye düştü!

A101’de 7 Temmuz Cuma günü kapsamında haftanın yıldızları belli oldu. Buna doğrultuda, iğneden ipliğe indirim geldi! Bu kapsamda, Cif mutfak temizleyici 29,50 TL’ye, temizlik sıvısı 49,90 TL’ye, porçöz 22,90TL’ye düştü. İşte 7 Temmuz Cuma A101 fiyat listesi...

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafi Çiftçi tarafından kuruldu.

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal'da Pegah Pırhadı tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü 2022'nin ilk yarısında hareketlendi! İnşaat malzemeleri sanayi üretiminde son dakika!

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi haziranda geçen senenin aynı ayına göre değişmezken, yılın ilk yarısında ise senelik bazda yüzde 2,9 arttı.

Vısıon World İnşaat Emlak adres  Haberi

Vısıon World İnşaat Emlak adres 

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 220 bin TL sermaye bedeli ile Nassr A.M. Marhoon ve Thaer Hadı H. Al-Anbarı ortaklığında kuruldu.

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt...