21 / 05 / 2024

Vista Gayrimenkul

Vista Gayrimenkul

Proje Vista İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Akgül, Vista Gayrimenkul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Vadi Vista Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Vista Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aras Değirmencioğlu tarafından kuruldu. 

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

İstanbulland Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbulland Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ayhan Konyalı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Nisan'da Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi, Vista 4 Sitesi'nde kuruldu.

La Vista Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Vista Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmad Nadım Aljundı, Mohammad Monır Tarabıshı, Ahmad Husarı ve Orwa Tarabıchi tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Güngören'de kuruldu.

Proje Vista İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Vista İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Akgül, Vista Gayrimenkul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Toya Vista’da 416 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından Avcılar’da inşa edilen Toya Vista’da son fırsatlar. Toya, az sayıda dairenin kaldığı projede yüzde 10 peşinat ve 120 aya varan uygun kredi oranlarıyla konut sahibi yapıyor.

Toya Vista’da teslime 5 ay kaldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından Avcılar’da inşa edilen Toya Vista yüzde 1 KDV avantajı ile 5 ay sonra teslim ediliyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor...

Toya Yapı Avcılar Toya Vista'da 12 ay 900 lira taksitle!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezindeki projesi Toya Vista’da %1 peşinat ile 1 yıl taksit erteleme veya ilk 12 ay 900 TL taksit ödeme ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Avcılar Toya Vista Ağustos 2014'te teslim! Yüzde 5 peşinat!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Avcılar’ ın merkezinde inşa edilen Toya Vista, Ağustos 2014’ te kapılarını huzurlu bir yaşama açıyor...

Toya Vista'da 900 TL taksitle! Yüzde 5 peşinat!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Avcılar’ ın merkezinde inşa edilen Toya Vista, Ağustos 2014’ te kapılarını huzurlu bir yaşama açıyor...

Toya Vista'da 900 lira taksitle! Yüzde 5 peşinat!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından Avcılar’ın merkezinde inşa edilen Toya Vista, huzurlu bir yaşam için kapılarını Ağustos 2014’te açıyor. Projede yüzde 5 peşinat ile konut satın alınıyor...

Toya Vista'da yüzde 5 peşinatla! 2014'te teslim!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Avcılar’ın merkezinde inşa edilen Toya Vista, rezidans konforunda huzurlu bir yaşam için kapılarını Ağustos 2014’te açıyor...

Vista Gayrimenkul Haberi

Vista Gayrimenkul
Proje Vista İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Akgül, Vista Gayrimenkul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu. 


Proje Vista İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...