27 / 04 / 2024

Vista Sunset bodrum

Vista Sunset bodrum

Derincam İnşaat tarafından hayata geçirilen Vista Sunset Evleri Bodrum’un İncisi Gümüşlük'te yükseliyor. Projenin yüzde 35'inin satışı tamamlandı.

Gümüşlük Vista Sunset fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor!

Derincam İnşaat imzası taşıyan Gümüşlük Vista Sunset projesinde güncel fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor.

Vista Sunset'te fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor!

Derincam İnşaat tarafından hayata geçirilen Vista Sunset Evleri Bodrum’un İncisi Gümüşlük'te yükseliyor. Projenin yüzde 35'inin satışı tamamlandı.

Sunset Villaları Yalıkavak güncel fiyat listesi 2017!

Teslimleri hemen yapılan Sunset Villaları, Bodrum Yalıkavak'ta inşa edildi. Birtur Turizm İnşaat imzası taşıyan projede 18 ay vade imkanı sunuluyor...

Bodrum Gümüşlük Vista Sunset'te 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Derincam İnşaat tarafından, Bodrum’un İncisi Gümüşlük'te huzurlu ve konforlu bir yaşam vaat eden Vista Sunset projesi inşaat sürecini tamamladı ve satışlara başlandı.

Bodrum Fiera Vista'da fiyatlar 900 bin Eoro'dan başlıyor!

Habertürk köşe yazarı Esin Tümer bu haftaki yazısında Bodrum'daki konut fiyatlarından ve projelerden bahsetti. İşte Esin Tümer'in o yazısı...

Vista Hill Bodrum Evleri'nde 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

GBC İnşaat tarafından Bodrum'un Gündoğan beldesinde inşa edilen Vista Hill Bodrum Evleri'nde, fiyatlar 450 bin liradan başlıyor. Projede konutlar 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.

Gülman Group'tan Bodrum Gündoğan'a 2 yeni proje!

Gülman Group Bodrum Gündoğan’da Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki yeni projeye başlıyor. Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, “Nest Ortaköy’den sonra rotamızı Ege’nin incisi Bodrum’a çevirdik."dedi.

Gülman Group'tan Bodrum'a 65 milyon dolarlık yatırım!

Gayrimenkul sektöründe birçok proje geliştiren Gülman Group, Bodrum’da 65 milyon dolarlık yatırımla iki yeni projeye başlıyor. Doğalkaya Bodrum’da 15, Fiera Vista’da 18 villa bulunuyor.

BigChefs'in 26. şubesi Bodrum Marina Vista Otel'de açıldı!

Marina Vista Otel'in bünyesinde hizmete giren restoran zinciri BigChefs'in 26'ıncı şubesi Bodrum'da açıldı. Restoranın kurucu ortağı Gamze Cizrell, ''Otelle iyi bir işbirliği içindeyiz'' dedi.

Gülman Group'tan Bodrum'a çifte proje!

Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da iki yeni projeyi hayata geçirdi. Şirket, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli projelerini tanıttı.

Gülman Group'tan Bodrum'a çifte proje!

1952 yılında kurulan ve gayrimenkul sektöründe çalışan Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da iki yeni projeyi hayata geçirdi. Şirket, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli projelerini tanıttı

Gülman Group'tan Bodrum'a 2 yeni proje!

Gülman Group, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli 2 yeni projesini hayata geçiriyor. Lansmanı bugün yapılan Doğalkaya Bodrum'da 15 adet, Fiera Vista'da ise 18 adet niş villa yer alıyor.

Oleander Sitesi Bodrum'da icradan 350 bin TL'ye satılık dubleks daire!

Bodrum 1. İcra Müdürlüğü; Muğla ili, Bodrum ilçesi, eski Sunset Village isimli şimdi ise Oleander Sitesi ismine sahip sitedeki dubleks daireyi 350 bin TL'den satışa çıkarıyor.

Vista Sunset bodrum Haberi

Vista Sunset bodrum

Derincam İnşaat'ın imzasıyla yükselen Vista Sunset projesinin yüzde 35'i satıldı. Huzurlu ve konforlu bir yaşam vaat eden proje Bodrum’un İncisi Gümüşlük'te hayata geçiriliyor.

Vista Sunset projesinde daireler iki tip olarak inşa edildi. Bahçe dubleks daireler 133 metrekare büyüklüğe sahip olurken, teras dairelerin alanı 106 metrekare.

Bahçe dubleks dairelerin 3 yatak odası, ortak banyo ve balkonu, mutfakı, yemek odası, salonu ve çamaşırhanesi bulunuyor. Projenin teras dairelerinde ise 2 adet teras balkonu, mutfakı, salonu, yatak odası ve banyosu yer alıyor.

Denize üç dakikalık mesafede konumlanan Vista Sunset projesinde dubleks dairelerin fiyatları 1 milyon 350 bin TL ile 1 milyon 480 bin TL'den başlıyor. 2 adet teras dairenin kaldığı projede teras evlerin fiyatları 850 bin TL.

Vista Sunset iletişim:
Tel: 0533 383 2562
Web: