02 / 05 / 2024

Oleander Sitesi Bodrum'da icradan 350 bin TL'ye satılık dubleks daire!

Oleander Sitesi Bodrum'da icradan 350 bin TL'ye satılık dubleks daire!

Bodrum 1. İcra Müdürlüğü; Muğla ili, Bodrum ilçesi, eski Sunset Village isimli şimdi ise Oleander Sitesi ismine sahip sitedeki dubleks daireyi 350 bin TL'den satışa çıkarıyor.




Bodrum 1. İcra Müdürlüğü; Muğla ili, Bodrum ilçesi, Geriş Köyü, Erdemil Mevkii, 10/1 pafta, 933 parselde yer alan eski Sunset Village isimli şimdi ise Oleander Sitesi ismine sahip sitedeki Şaban Nejdet Pişirici adına kayıtlı dubleks daireyi satışa çıkardı.


Toplam bedeli 350 bin TL olan dubleks dairenin ihalesi 4 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00 ile 10.05 arasında Bodrum 1. İcra Dairesi Koridoru'nda yapılacak. 


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

1 NCİ İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/278 T


T.C. BODRUM 1. İCRA DAİRESİ 2013/278 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Muğla ili, Bodrum ilçesi, Geriş Köyü, Erdemil Mevkii, 10/1 pafta, 933 parsel, 12.616,00 M2 yüzölçümlü, 115/3242 arsa paylı, O blok, Zemini kat, 1 nolu bağımsız bölümde kayıtlı Şaban Nejdet Pişirici adına* kayıtlı dubleks meskenin tam hissesi.Taşınmaz Yalıkavak Belediyesi hudutları içerisinde yer almaktadır.Konu parsel için Yalıkavak Belediyesince verilme 19/07/2013 tarih ve 1579-2689 sayılı yazı ekinde imar durum bilgilerine göre taşınmazın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yaşım aşamasındadır.Ana taşınmaz sicilinde yazılı olduğu üzere arsa vasfındadır.Parselde kat irtifakı kuruludur.Kısmi kat mülkiyetine geçilmiştir.Buna göre O Blok 1 nolu bağımsız bölüm balkon dahil 110,00 m2 bürüt inşaat alanına sahip meskendir.Bina oldukça bakımlı ve iskana hazır konumdadır.Zemin katın açık mutfak salon, 1 yatak odası, teras, üst katın ise, 2 yatak odası, banyo wc ve terası ve merpen kovasına çıkışı vardır.Zeminler traverten mutfak franit doğramalar ahşap görünümlü pvc dış kapı çelik olarak yapılmıştır.Civar parsellerinde yapılaşma pek mevcut olmayıp otlakiye olarak kullanılmakta olan tarlalar vardır.Burun mahallesine oldukça yakındır.Parselin geneli itibari ile oldukça hakim deniz manzaralıdır.Denize kuş uçuşu takribi 900 metre mesafededir.Site SUNSET VILLAGE ismi ile bilinmekteyken isim değişikliği ile OLEANDER SİTESİ adını almıştır.


Kıymeti : 350.000,00 TL


KDV Oranı : %1


Kaydındaki Şerhler : Takyidattaki gibidir.


1. Satış Günü : 04/11/2014 günü 10:00 - 10:05 arası


2. Satış Günü : 01/12/2014 günü 10:00 - 10:05 arası


Satış Yeri : Bodrum 1. İcra Dairesi Koridoru -


Satış şartları :


1- ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden,

artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin ediien değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir 


2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV, 1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellaliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra ve iflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatmı kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2013/278 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.25/08/2014


(İİKm.126)_


(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.


* : Bu örnek, bu Yönetmelikten önceki uygulamada kullanılan Örnek 64'e karşılık gelmektedir.


İhale ilanı için tıklayın


Geri Dön