03 / 05 / 2024

VistaHill Bodrum teslim

VistaHill Bodrum teslim

Bodrum Gündoğan'ın dikkat çeken projeleri arasında yer alan GBC İnşaat imzalı VistaHill Bodrum Evleri, Haziran ayı itibariyle satışa sunuldu. Projede teslimler 2016 yazında gerçekleşecek.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum Temmuz'da teslim fırsatı!

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum projesinde satış süreci devam ediyor. Teslimlerin Temmuz ayında yapılacağı projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Önallar Life Bodrum'da son 2 konut! Temmuz'da teslim!

Önallar Life Bodrum'daki son 2 konutun satış süreci devam ediyor. Projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Bodrum Yalı Evleri'nde 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bodrum'da hayata geçirilen Yalı Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı sunuluyor.

Bodrum konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte Bodrum konut projeleri 2021...

Radisson Collection Anthaven ile Bodrum'a geliyor!

Ant Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Anthaven'ın birinci etabı teslim edildi. İkinci etap için çalışmaların başladığını söyleyen  Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Radisson Collection'ın Türkiye'ye Anthaven projesiyle giriş yapacağını dile getirdi.

Armada Praxis Bodrum satılık!

Armada Praxis'in Bodrum'daki projesinde satışlar başladı. Peki Armada Praxis Bodrum satılık daire fiyatları ne kadar? Armada Praxis Bodrum ne zaman teslim edilecek? İşte tüm merak edilenler...

Eşin Deluxe Bodrum'da hemen tapu fırsatı! 

Eşin Deluxe Bodrum projesi kısa vadede yüksek kazanç sağlıyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu imkanı bulunuyor.

Mesa Bodrum Demirbükü Aralık 2020'de teslim edilecek!

Mesa, Bodrum'un en özel koylarından birinde çok özel bir proje atıyor. Mesa Bodrum Demirbükü tüm detaylarıyla Private Luxury konseptini Bodrum'da hayata geçiriyor. 

Muscari Park Resort teslim tarihi!

MAS Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Muscari Park Resort proesi Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde yükseliyor. Muscari Park Resort teslim tarihi 2019 olarak planlanıyor.

NEF Gölköy teslim!

NEF tarafından Bodrum'un Yalıkavak İlçesi'nde inşa edilen NEF Gölköy projesinde 5,35 TL sabit Euro kuru avantajı başlatıldı. Peki, projede daire teslimleri ne zaman yapılacak? İşte NEF Gölköy teslim tarihi...

Le Chic Bodrum ne zaman teslim edilecek?

Le Chic Bodrum projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks daireler ve villalar yer alıyor. Projede fiyatlar da 405 bin Euro'dan başlıyor. Peki Le Chic Bodrum ne zaman teslim edilecek?

VistaHill Bodrum teslim Haberi

VistaHill Bodrum teslim

Özel sektör İnşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artı; gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor. 2015 yılının İkinci çeyreğinde inşaat üretim endeksi bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,8 oranında arttı. Konut satışlarına da yansıyan artış ile Türkiye genelinde Temmuz ayında 96 bin 589 konut satıldı. Özellikle Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışlarındaki artış sektöre hareketlilik getirdi. 


Konuyla ilgili olarak yapılan basın açıklamasına göre, Türkiye genelinde konut satışları 2015 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayma göre yüzde 13,5 oranında arttı. Özel sektör inşaat yatırımları da 2015 yılının ikinci yüzde 1,8 oranında yükseldi. Hem yatırım hem de satışlar açısından Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Ege'nin incisi Bodrum, sektörün ilgisini çekmeye devam ediyor. 


Popülerliğinin yanı sıra sakinliği, havası,...