27 / 04 / 2024

Radisson Collection Anthaven ile Bodrum'a geliyor!

Radisson Collection Anthaven ile Bodrum'a geliyor!

Ant Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Anthaven'ın birinci etabı teslim edildi. İkinci etap için çalışmaların başladığını söyleyen  Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Radisson Collection'ın Türkiye'ye Anthaven projesiyle giriş yapacağını dile getirdi.



Ant Yapı, Bodrum’un Aspat Koyu'nda hayata geçirdiği projesi Anthaven'ın ilk etabının teslimini tamamladı. Projenin ikinci etabı için de gün sayan şirket ayrıca, birinci etap içerisinde Türkiye'de ilk olacak bir otele de imza atıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Mayıs ayında açılması planlanan ve Radisson Hotel Group'un premium markası olan Radisson Collection, bu marka ile Radisson Group'un Türkiye'deki ilk oteli olacak. 10 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan Radisson Collection'da 80 oda ve toplam 1.150 metrekare alana sahip bir SPA merkezi bulunacak.
 

12 AY YAŞAM SUNUYOR 

Aspat'ın Bodrum'un güneyinde, Kos Adası'nın karşısında yer alan cennet bir liman olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ant Yapı’nın maviyle yeşilin birleştiği eşsiz doğal güzelliğe sahip tarihi limanın bulunduğu bölgeden ilham alarak, kurguladığı yeni yaşam alanı Anthaven 12 ay canlı kalabilen bir yapı... Geleneksel Bodrum mimarisi ile Akdeniz mimarisinin eşsiz bir şekilde bir araya getirildiği projede kanallar boyunca her biri birbirinden farklı kanallı evlerde birlikte yaşarken bireysel kalabilme de yakalanmış oluyor" diye konuştu.

Radisson Collection Anthaven ile Bodrum a geliyor!

YURTDIŞI YATIRIMLAR TAM GAZ 

Ant Yapı olarak Türkiye'nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Rusya'da yüksek kaliteli işlere imza atan bir marka olduklarının altını çizen Mehmet Okay, projelerle ilgili şu bilgileri verdi: “Rusya'da Avrupa'nın en yüksek binasi unvanına sahip olan OKO Towers, Soçi Olimpiyat Köyü, Domodedovo Havaalanı Terminal 2 Binası, Bvlgari Otel, Capital Towers gibi birçok projenin yanında mimari tasarımı Zaha Hadid tarafından yapılan Capital Hill gibi niş projeleri de hayata geçirdik. Yakın zamanda ise yine Rusya'da Tolmaçevo Havaalanı ve Mirny Uçak Terminalinin inşasına başladık. Tolmacevo Havalimanı, Rusya'nın en kalabalık üçüncü büyük şehri olan Novosibirsk'te bulunuyor. 

2020, müteahhitlikte ezberleri bozdu!

Lujo Otel Bodrum'dan Malpler ve Meksika'ya yeni yatırım!


Geri Dön