16 / 06 / 2024

Vita Estate iletişim

Vita Estate iletişim

Vita Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Çağla  Genç Osman Burhanedd Kalkan tarafından kuruldu.

Vita Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vita Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Çağla  Genç Osman Burhanedd Kalkan tarafından kuruldu.

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'deki hisse satışında son durum!

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH' nın sahip olduğu taşınmazların satış sözleşmesinin imzalandığını, satışın tamamlanması için; Şehir İmar Planlama Birimi' nin satışa konu olan gayrimenkullerin ifrazını onaylaması gerektiğini kamuoyu ile paylaşıldı. 

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'deki hisselerini satıyor!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya Frankfurt'ta bulunan dolaylı iştiraki konumundaki Oswe Real Estate GmbH hisselerinin satışı için sözleşme imzalandı.

Gayrimenkulün liderleri Real Estate Stars’ta buluştu!

Ekonomist ve Capital dergileri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri sahiplerini buldu...

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Imad Mohamed K. Yousef tarafından kuruldu. 

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

Real Estate Stars 2019'un kazananları belli oldu!

Real Estate Stars -Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni düzenlendi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen törende başarı kazanan şirketler ödüllendirildi.

Folkart'a Real Estate Stars 2019'dan 2 ödül! 

Folkart, Real Estate Stars 2019-Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödülleri’nde iki ayrı kategoride kazandığı ödül ile ‘Türkiye’nin En Fazla Konut Üreten Şirketleri’ ve ‘Türkiye’nin Adet Bazında En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri’ arasında yer aldı...

MFY Real Estate Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MFY Real Estate Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Furkan Yüce tarafından kuruldu. 

Goldinvest Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Goldinvest Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enesbayram Arslan tarafından kuruldu.

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akyol tarafından açıldı.

Selçuklu Arma Vita’da teslimler Aralık 2020’de!

Konya Selçuklu’da inşa edilen Arma Vita Evleri'nde fiyatlar 324 bin TL ile 430 bin TL aralığında değişiyor. Evlerin anahtar teslimleri ise Aralık 2020’de yapılacak.

Vita Estate iletişim Haberi

Vita Estate iletişim

Vita Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Çağla  Genç Osman Burhanedd Kalkan tarafından kuruldu.

Vita Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK 1. Her türlü gayrimenkulü, takyidatlı da olmak üzere, her şekil ve suretle satın almak veya satmak. Her türlü gayrimenkulle ilgili olarak tapu ve kadastro daireleriyle, her türlü resmi ve özel kurumlar nezdinde cins ve kayıt tahsisi, ifraz, tevhit, taksim, izale-i şüyu, parselasyon, ıslah, yol terki, yol ihdası, satış vaadi sözleşmesi, zilyetlik devir sözleşmesi, leh ve aleyhte mükellefiyet, geçit hakkı işlemleri ile her türlü muamele ve tasarrufları gerçekleştirmek, bu hak ve yükümlülükleri tescil ve terkin etmek. Portföyünde bulunan varlıklar üzerinde üçüncü kişiler lehine rehin ve ipotek vermek, özel haller kapsamında üçüncü kişiler lehine...