18 / 07 / 2024

vitra sermayesi

vitra sermayesi

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Vitra Product LLC'nin sermayesini 765 milyon Ruble'ye çıkardı.

VitrA Ankara'da 'Dikkat! Kaygan Zemin' sergisi açtı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

VitrA, Memoria Black ile banyolara siyahın şıklığını taşıyor!

VitrA’nın fark yaratan serisi Memoria’nın yaratıcısı Christophe Pillet, Memoria Black serisiyle tarzını bir adım daha öteye taşıyor.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Vitra en başarılı Ar-Ge merkezi seçildi!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre VitrA İnovasyon Merkezi, 3 yıl üst üste sektörünün en başarılı Ar-Ge merkezi seçildi.

Türk gayrimenkul sektörü Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor!

Körfezli yatırımcı, alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor. Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.

VitrA, Ar-Ge'de tekrar birincilik ödülü aldı!

VitrA İnovasyon Merkezi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 2014 yılı Ar-Ge Merkezleri Performans Endeksi Değerlendirmesi kapsamında, Sektör Bazında En Başarılı Ar-Ge Merkezleri sıralamasında en başarılı Ar-Ge Merkezi seçildi.

Körfez sermayesi seçimleri bekliyor!

LMG Global DWC Üst Yöneticisi Gökhan Ilgar, "Gayrimenkul sektöre seçim sonrası durağan bir döneme girdi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.

Körfez sermayesi 1 Kasım'da çıkacak siyasi istikrara odaklandı!

AK Parti’nin tek başına iktidarda olduğu dönemde Türkiye’yi güvenli liman olarak gören Körfez sermayesi 1 Kasım’da çıkacak siyasi istikrara odaklandı.

Arap sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi!

Yatırım Kongresinin Türkiye'deki yetkili firması LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi

Körfez sermayesi Türkiye yatırımlarında seçimleri bekliyor!

LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.

Körfez sermayesi Türkiye'ye yatırım için 1 Kasım'ı bekliyor!

Körfez sermayesi Türkiye'de yatırım için 1 Kasım'daki seçim sonuçlarını bekliyor. KLMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar "Türk gayrimenkul sektörünün geleceği için Körfez'deki sermayeyi Türkiye'ye çekmeliyiz." dedi.

vitra sermayesi Haberi

vitra sermayesi

Eczacıbaşı Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuz,                    


Rusya Serpukhov Bölgesinde Seramik Sağlık Gereçleri üretimi için Kurulmuş olan %100 sermayesine sahip olduğumuz "Vitra Bathroom Product LLC" ünvanlı şirketimiz sermayesinin 640.000.000 Ruble'den 125.000.000 Ruble artırılarak 765.000.000 Ruble'ye çıkartılmasına; ödemelerin 2014 yılı sonuna kadar tamamlanmasına karar vermiştir. 


Saygılarımızla,


Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic....