03 / 05 / 2024

Vitra Uptown porselen karoları

Vitra Uptown porselen karoları

Vitra Uptown porselen karolarını tanıttı. VitrA’nın Uptown porselen yer karoları, beton görünümüyle şehrin dokusunu mekanlara yansıtıyor. Seri, 75x150 cm’ye kadar uzanan farklı ebat alternatifleri ile seçenekler sunuyor...

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.

VitrA’nın yeni ürünleri göz kamaştırıyor!

VitrA’nın beton dokulu porselen seramik serileri, geniş ve yüksek tavanlı mekânlara doğal ve göz kamaştırıcı bir modernlik katıyor.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

Ahşap sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Seri, VitrA tasarım ekibinden Selma ve Erden Gülkan'ın imzasını taşıyor.

Vitra, yeni porselen karolarını, İtalya’da gün ışığına çıkardı!

22 - 26 Eylül 2014 tarihleri arasında, İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenen Cersai Fuarı'nda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergiledi.

Ahşap sevenler için Vitra'dan yeni tasarım!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler için VitrA, ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı sunuyor. Seriler hem zeminde hem de duvarda kullanılabilirliği açısından kolaylık sağlıyor.

VitrA'dan ahşap sevenlere Samba ve Pera!

VitrA, ahşap yüzeylerin zenginliğini evin tüm mekânlarına taşıyor. Ahşabın doğallığını ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA’nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera’ yı tercih ediyor...

Vitra karolarında boyut ve yüzey seçenekleriyle fark yaratıyor!

VitrA’nın, büyük ebatlı porselen karo üreticisi İtalyan LaminaM ® firmasıyla işbirliği yaparak sunduğu VitrA LaminaM ® karo serisi, yenilikçi malzemeleri ve üstün teknolojisiyle fark yaratıyor.

Uptown İncek'ten "yüzde 30'u peşin, yüzde 70'i Haziran 2015'te öde" kampanyası!

UPTOWN İNCEK ' İN geçtiğimiz haftalarda başlattığı " yüzde 30 ' u peşin, yüzde 70' i Haziran 2015 ' te öde " kampanyası Ankaralılar'dan büyük ilgi gördü...

Vitra Uptown porselen karoları Haberi

Vitra Uptown porselen karoları

VitrA’nın Uptown porselen yer karoları, beton görünümüyle şehrin dokusunu mekanlara yansıtıyor. Kolay temizlenme özelliğiyle kullanım rahatlığı sağlayan Uptown; krem, mink, beyaz ve koyu gri renk seçenekleriyle sunuluyor. Seri, 75x150 cm’ye kadar uzanan farklı ebat alternatifleriyle istenilen kombinlerin yaratılmasına olanak...