18 / 05 / 2024

Vıvadı Mursalov

Vıvadı Mursalov

Art16 Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Vıvadı Mursalov, Kamran Bagıyev, Afgan Babayev ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Fatih, Aksaray Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı!

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı. Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

V Mall İstanbul AVM 2023'te açılıyor!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall İstanbul AVM 2023'te kapılarını açacak. 1.2 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen Başakşehir V Mall AVM'nin 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olacak.

İsra Holding'in 'V' markalı projelerine yoğun ilgi!

Yemenli İş İnsanları, İsra Holding’in İsra Holding'in 'V' markarlı projelerine yoğun ilgi gösterdi...

V Mall İstanbul için ilk kazma vuruldu!

1 milyar 200 milyon TL değerindeki ‘V Mall İstanbul’ Alışveriş Merkezi için ilk kazma vuruldu...

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Khalıl tarafından kuruldu.

Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği!

31416 sayılı Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye ebdeli ile Vınod Daftarı tarafından kuruldu.

İzmir'deki yıkımların nedeni sıvılaşma!

Büyük can ve mal kayıplarına neden olan depremlerde fay hatları kadar “sıvılaşma” da yıkımın boyutlarını artırıyor.

Uzmanlardan İstanbul'a zemin sıvılaşması uyarısı!

İstanbul depreminde en büyük risklerden birinin zemin sıvılaşması olduğunu dile getiren uzmanlar, dolgu alanlara ve sahil yollarına dikkat çekti. Uzmanlar, 'Dolgu alanlarını doğa tekrar geriye alır' diyor. 

Murat Övüç'ün lüks villası soyuldu!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Silivri'deki lüks villası soyuldu. Övüç, lüks villasından 147 bin dolar ve değerli takı eşyalarının çalındığını iddia ederek polise başvurdu.

Van için 'zemin sıvılaşması' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Van Şube Başkanı Fırat Durmaz,  kent için “Deprem sırasında salınımlardan kaynaklı zeminin sıvılaşma riskinin yüksek olduğu bölgeler var" uyarısında bulundu. 

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Yılmaz tarafından kuruldu.

Vıvadı Mursalov Haberi

Vıvadı Mursalov

Art16 Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Vıvadı Mursalov, Kamran Bagıyev, Afgan Babayev ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta  Fatih, Aksaray Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde kuruldu. 


Art16 Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...