02 / 05 / 2024

Honda HR-V Türkiye'de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Honda HR-V Türkiye'de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan Honda, otomobil pazarına yeni üyesini ekledi. Honda'nın Yeni H-RV modeli sonunda Türkiye'de satışa çıktı. Peki Yeni HR V modelinin güncel fiyat listesi ve özellikleri nasıl? Ayrıntılar haberimizde...



Dünyaca ünlü otomobil markalarından olan Honda yeni HR-V modelini Türkiye'de satışa çıkarttı. Türkiye yollarında göreceğimiz yeni Honda HR-V modeli, 2050 “karbon nötr” hedefi sonucunda 'Elektrikli Vizyon Stratejisi' ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. SUV sınıfının gözdelerinden biri olacak olan yeni model HR-V'nin üçüncü versiyonu, Honda'nın e:HEV ismini taşıyan son modeli olarak alıcılarının beğenisine sunuldu. H-RV modeli, Honda'nın C kategorisindeki ilk hibrit modeli olarak biliniyor.

Honda HR-V Türkiye de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Honda HR V modelinin özellikleri

Honda’nın insan odaklı felsefesiyle geliştirilen akıllı e:HEV tam hibrit güç aktarma sistemi; elektrikli, hibrit veya benzinli olmak üzere üç sürüş modundan birini otomatik olarak seçiyor. Formula 1 teknolojisinden esinlenen teknolojide; benzinli motor, elektrik motoruna enerji sağlayarak jeneratörü besliyor ve tekerlekleri hareket ettiriyor. Böylece her seferinde optimum performans ve kusursuz bir sürüş keyfi yaşatıyor.

Honda HR-V Türkiye de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Elektrikli sürüş, iki elektrikli motoru da kullanarak ilk hareket anında hızlanma sağlıyor. Hibrit sürüş, yüksek verimli bir performans için benzinli motoru ve her iki elektrikli motoru birleştiriyor. Benzinli sürüş, yüksek hızları korumak için benzinli motoru kullanıyor ve daha sonra kullanmak üzere bataryada depolanan fazla enerjiyle elektrikli motorların şarj edilmesine yardımcı oluyor.

Honda HR-V Türkiye de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Yeni Honda HR-V Hibrit’in hızlı tepki veren, kendini şarj eden motoru capcanlı ve heyecan veren çekiş gücüyle her an yola çıkmaya hazır. Heyecan veren bir sürüş için Spor, yumuşak bir sürüş için Normal ve daha fazla yakıt verimliliği için eCON olmak üzere üç farklı sürüş modu arasından seçim yapabilmenizi sağlıyor. Hangi modu seçerseniz seçin, e:HEV kendini şarj eden hibrit, yola çıktığı her an hem dünyayı hem de bütçenizi düşünüyor.

Peki Honda HR-V modelinin Mart 2022 fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesi...


Geri Dön