13 / 05 / 2024

Vivense mobilyaları indirim

Vivense mobilyaları indirim

Online mobilya satış sitesi Vivense, 31 Ekim’e kadar her gün 20 farklı ürüne özel indirim düzenlediğini duyurdu.

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Vivense’den 500 TL indirim kuponu fırsatı! Vivense 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Vivense markası Sonbaharın Favorileri başlığı altında satışa sunduğu ürünlerin alışverişinse sepette indirim kuponu veriyor. İşte kampanya detayları..

Vivense koltuk takımlarında yüzde 45 indirim. İşte 30 Eylül 2022 Vivense fiyat listesi

Vivense, eylül efsanelerinin son gününde akıl almaz fiyatlar ve çok sayıda alternatifle karşımıza çıkıyor. Koltuk takımlarında yüzte 45’e varan indirimler yapan Vivense’nin fırsatlarını kaçırmayın.

Koçtaş bahçe mobilayarında yüzde 34’e varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın şırıl şırıl yağan yağmurlarında ya da kışın lapa lapa yağan karda sıcacık kış bahçenizden etrafı seyretmek ister misiniz? Koçtaş size bu fırsatı bahçe mobilyalarında yüzde 34’e varan indirim sunarak sağlıyor. İşte 26 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi

Vivense’de çalışma masalarında, kitaplıklarda muhteşem indirimler sizi bekliyor! Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasıyla veliler öğrenciler için çalışma masası ve kitaplık arayışına girdiler bile. Vivense’de geçerli olan okula dönüş kampanyasında birçok çalışma masası ve kitaplık modeli mevcut. Peki, hangi ürünlerde ne kadar indirim var? İşte, Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vivense’den ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim! Vivense 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken mobilya markası Vivense Eylül ayına özel indirim fırsatlarıyla karşımızda. Ev dekorasyon ürünlerine özel sepette yüzde 30’a varan indirim sizleri bekliyor.

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

VIVENSE Koltuk Takımlarında %45’e varan indirim! Vivense 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son zamanların trend mobilya markası Vivense sonbaharı pek çok kampanyayla karşılıyor. Tüm kategorilerde indirim yapan marka, koltuk takımlarında %45’e varan indirim yaptı.

En ucuz mobilyalar burada! Vıvense’den bayram özel indirimi!

Vivense markası uygun fiyatlı mobilyaları tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Sık sık pek çok mobilyayı çok uygun fiyatlarla web sitesinde satışa sunuyor. Özellikle yeni ev kuranlar için ucuz fiyatlarıyla alışverişe cezbediyor.

Vivense'de 31 Ekim’e kadar her gün 20 ürün indirimde!

Online mobilya satış sitesi Vivense, 31 Ekim’e kadar her gün 20 farklı ürüne özel indirim düzenlediğini duyurdu.

Vivense.com'dan öğretmenlere 100 TL değerindeki indirim çeki hediye!

Vivense.com' dan öğretmenlere 100 TL değerindeki indirim çeki hediye. Türkiye’ nin online mobilya mağazası Vivense.com, ataması gerçekleşen öğretmenlere yönelik bir kampanyaya imza attı.

Vivense.com birbirinden modern mobilyaları ayağınıza getiriyor!

Vivense.com yılbaşı alışveriş temposuna ve yorgunluğuna son veriyor ve sevdikleriniz için seçeceğiniz birbirinden modern ve farklı tarzlardaki mobilya ve dekorasyon ürünlerini sevdiklerinize gönderiyor, hem de sizi hiç yormadan.

Vivense mobilyaları indirim Haberi

Vivense mobilyaları indirim

Online mobilya satış sitesi Vivense, 31 Ekim’e kadar her gün 20 farklı ürüne özel indirim düzenlediğini duyurdu.


Şirketten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Vivense, her evin ihtiyacı olan tv üniteleri, sehpalar, kitaplıklar, dolaplar, aydınlatmalar, masalar vb ürünlerde flaş indirimler yapıyor. Her evin olmazsa olmazı mobilya ve aksesuarları şimdi sürpriz indirimlerle beraber yaşam alanlarınıza katmanın tam zamanı.

Farklı kategorilerden oluşan ürünler ekim ayı sonuna kadar değişik günlerde sürpriz indirimlerle satışa sunulacak. 

Vivense’nin o gün flaş indirime giren ürünü, ertesi gün normal fiyatından satışa sunulacağı için indirim günlerini takip ederek istediğiniz ürünü uygun fiyata alma fırsatını yakalayabilirsiniz.”


Vivense Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat ve büyük mobilyalarda profesyonel ekiple kurulum yaptığını, tüm ürünlerine iki yıl garanti sunduğunu da...