04 / 05 / 2024

Vivense.com mobilya

Vivense.com mobilya

Vivense.com yılbaşı alışveriş temposuna ve yorgunluğuna son veriyor ve sevdikleriniz için seçeceğiniz birbirinden modern ve farklı tarzlardaki mobilya ve dekorasyon ürünlerini sevdiklerinize gönderiyor, hem de sizi hiç yormadan.

Mobilya kiralama devri başladı!

Kelebek Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya sektörü markalarından biri olarak bilinen bir ilke imza atıyor. Mobilya kiralama seçeneğini müşterilerine sunmak için mobilyakirala.com.tr ile iş birliği yapıyor.

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Vivense’den ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim! Vivense 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken mobilya markası Vivense Eylül ayına özel indirim fırsatlarıyla karşımızda. Ev dekorasyon ürünlerine özel sepette yüzde 30’a varan indirim sizleri bekliyor.

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Vivense’de yüksek puanlı ürünlerde şok fiyatlar sizi bekliyor! Vivense 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sevilen mobilya ve ev markası Vivense’de en çok satılan, en çok beğenilenlerde muhteşem kampanya. Sizin için Vivense’de hangi ürünler çok satılmış, hangi ürünler çok beğenilmiş araştırdık. Uygun fiyatlı Vivense ürünleri için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Vivense 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

VIVENSE Koltuk Takımlarında %45’e varan indirim! Vivense 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son zamanların trend mobilya markası Vivense sonbaharı pek çok kampanyayla karşılıyor. Tüm kategorilerde indirim yapan marka, koltuk takımlarında %45’e varan indirim yaptı.

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özay Çolak ve Tuncay Çolak ortaklığında kuruldu. 

Vivense CEO’su Kemal Erol: Türkiye'nin İkea'sı olacağız!

Türkiye’nin ilk online mobilya satış sitesini kurdu. Tasarımlarını kendisi yapıyor. Küçük üreticilere ürettirip, müşterilerine ulaştırıyor. Vivense kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol,  "Türkiye'nin İkea'sı olacağız" diyecek kadar iddialı bir girişimci...  

Vivense 2018’de 50 mağaza açacak!

Dört yıl önce kurulan online mobilya satış sitesi olarak kulan Vivense, mağazalaşma başladı. Vivense 2018 yılında 50 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Vivense, 2017'de 10 yeni showroom açacak!

Türkiye’nin ilk online mobilya markalarından Vivense, ürün gamını genişleterek ev yaşam ve perakende markası oldu.

Vivense 31 Ekim'e kadar indirimlerine devam edecek!

Türkiye'nin online mobilya satış sitesi Vivense, 31 Ekim tarihine kadar her gün 20 farklı mobilya ürününe özel indirimler düzenliyor.

Vivense'de 31 Ekim’e kadar her gün 20 ürün indirimde!

Online mobilya satış sitesi Vivense, 31 Ekim’e kadar her gün 20 farklı ürüne özel indirim düzenlediğini duyurdu.

Çilek Mobilya'ya "şikayet yönetimi" ödülü!

Çilek Mobilya, Marketing Türkiye dergisi, Marketing Management Institute, Sikayetvar.com ve Method Research işbirliğinde ilk kez verilen Alfa Ödülleri'nde, 55,6 Şikayet Yönetimi Puanı ile en başarılı mobilya markası ödülünün sahibi oldu.

Vivense.com mobilya Haberi

Vivense.com mobilya

Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, yılbaşı alışveriş yorgunluğuna son veriyor. Sevdiklerini mutlu etmek isteyen herkes için rengarenk ürünler sunan Vivense.com’dan hediyenizi seçin,  nakliye ve kurulum ücreti ödemeden sevdiklerinize yollayın!


Her biten yıl yeni bir başlangıcı getirirken, hepimiz sevdiklerimize ne hediye alacağımızı düşünür, saatlerimizi alışveriş merkezlerinde geçirir ve içimize sinen bir hediyeyi almak için saatlerimizi harcarız. Her bir hediye seçimi, dışarıda geçirilen saatler olur bizim için.


Vivense.com yılbaşı alışveriş temposuna ve yorgunluğuna son veriyor ve sevdikleriniz için seçeceğiniz birbirinden modern ve farklı tarzlardaki mobilya ve dekorasyon ürünlerini sevdiklerinize gönderiyor, hem de sizi hiç yormadan.


Vivense.com ile yılbaşı hediyesi almak hem çok keyifli hem çok kolay. Evinizden, bilgisayarınızın başından kalkmadan tüm ürünleri görüntüleyebilir, dilerseniz renk kartelasını sipariş edebilir, aklınıza takılan tüm sorular için müşteri...