07 / 05 / 2024

vizyon istanbul inşaat

vizyon istanbul inşaat

Küp dairelerin fiyatlarının 180 bin dolardan başladığı Larus Palas projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 200 dolardan başlıyor...

Larus Palas'ta fiyatlar 230 bin dolardan başlıyor!

Göktürk'te yer alan Larus Palas projesinde fiyatlar 230 bin dolar ile 1 milyon 300 bin dolar arasında değişiyor. Projede teslimler Temmuz 2013'te yapılıyor...

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kurşat Harman tarafından kuruldu.

Kemer Vizyon Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Vizyon Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Uzun ve Sinem Filiz Uzun ortaklığında kuruldu.

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

Vizyon Art İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Art İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Kesik ve Seyfi Kesik tarafından kuruldu.

Vizyon Katara İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Katara İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Alı Abyad, Mohammad Belal Algundı, Anas Aldundı, M. Zagher Dınawı ve Fıras Mouhsen ortaklığında kuruldu. 

Kanal İstanbul, inşaat maliyetinin 50 katı işlem hacmine talip!

Sabah Gazetesi Ekonomi yazarı Prof. Dr. Kerem Alkin bugünkü yazısında 'çılgın proje' olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un inşaat maliyetinin 50 katı bir işlem hacmine denk gelen 500 milyar dolara talip olduğunu belirten bir yazı kaleme aldı..

Pasifik İnşaat Nex Level markasını İstanbul ve Bodrum'a taşıyacak!

Orçay’ın sahibi Erdoğan Ailesi’nin son 10 yılda en büyük işi inşaat oldu. “Grupta ağırlık inşaata kaydı” diyen Fatih Erdoğan, bu yıl gayrimenkule 6 milyar TL yatırım yapacak.

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı bulunuyor. Planlama aşamasından itibaren geçeceği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkileyen bu metro hatlarının son durumlarını sizin için araştırdık. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum...

vizyon istanbul inşaat Haberi

vizyon istanbul inşaat

Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden meydana gelen Larus Palas, İstanbul Kemerburgaz Göktürk'te inşa ediliyor.


5 bin 300 metrekare arsa alanına sahip Larus Palas Evleri, Vizyon İstanbul İnşaat projesi olarak hayata geçiriliyor.


Satış sürecinin devam ettiği Larus Palas Göktürk, İstinye Park'a 15 dakika, Kanyon'a 18 dakika, Karaburun'a 25 dakika, Taksim ve Levent'e 20 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Daire teslimlerinin 2013 yılının Temmuz ayında yapılacak Göktürk Larus Palas yer alan küp daireler 60 metrekare ile 78 metrekare arasında alanlara sahip.


Küp daire fiyatlarının 180 bin dolar ile 1 milyon 400 dolar arasında değiştiği Larus Palas Konutları'nda tavan yüksekliği 3.5 metre olarak belirlendi.


Çocuk oyun odası, puro odası, çok amaçlı salon, 21 metre uzunlukta yüzme havuzu, mağaza ve kafe - restoranlar gibi imkanların yer aldığı...