02 / 05 / 2024

vizyon kartal ofis fiyatları

vizyon kartal ofis fiyatları

Dumankaya güvencesi ile Kartal’da hayata geçirilen Vizyon Bulvar projesinde yer alan tüm ofislerin satış süreci sona erdi…

Vizyon Bulvarda hemen teslim ofis: 80 bin 250 TL peşinatla!

Oturum alanı 19 bin 78 metrekare olarak belirlenen Dumankaya Vizyon Bulvar projesinde ofisler sahiplerine hemen teslim ediliyor. Projenin fiyatları 321 bin liradan başlangıç gösteriyor

Kartal Vizyon Bulvar’da ofisler 321 bin liradan başlıyor!

Ofis fiyatlarının minimum 321 bin liradan başladığı Vizyon Bulvar projesi lokasyon olarak Kartal’da hayata geçirildi. Projedeki minimum peşinat tutarı 80 bin 250 liradan başlıyor

Kartal Vizyon’da 80 bin 250 lira peşinatla ofis! Hemen teslim!

Dumankaya İnşaat’ın Kartal’da hayata geçirdiği Kartal Vizyon projesinin ofislerinde minimum peşinat miktarı 80 bin 250 lira olarak belirlendi. Projede ticari kredi kullanarak ofis sahibi olmak mümkün

Vizyon Bulvar Dumankaya’da 95 metrekare ofis 519 bin lira!

Dumankaya projesi olan Vizyon Bulvar’daki ofislerin satış süreci devam ediyor. Ofis bedelinin yarısına kadar kredi kullanma imkanı sağlayan projede ofis alanları 55 metrekareden başlıyor

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Kuyaş Gayrimenkul’un iş yeri projeleri yüzde 0,70 faizle!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza ve Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda iş yerleri için kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattı.

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları!

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları 975 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor. Ege Yapı'nın projesi İz Park Kartal'da banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Era Türkiye, 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı hedefliyor!

ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak.

Kartal markalı konut ve A sınıf ofis projelerinde öne çıkıyor!

EVA Gayrimenkul'ün gerçekleştirdiği araştırmaya göre birkaç yıl içinde markalı konut projelerinde hızlı bir yükseliş içine giren Kartal, A sınıfı ofis projelerinde de öne çıkıyor ve karma projeler bölgeye damgasını vurmaya başlıyor.

İş hayatına business class dokunuş: DKY Business Kartal!

Sign of City Awards 2015 ödüllü DKY Kartal projesi içindeki DKY Business Kartal ofis bloğu cazip fiyatlarla iş hayatını 'Business Class' konforuna yükseltmek isteyenleri bekliyor.

Kartal DKY Business ofis fiyatları!

Kartal DKY Business ofis fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. 22 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

DKY Kartal Business satılık ofis!

DKY Kartal Business satılık ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

İstanbul’un önümüzdeki yıllarda en önemli finans ve yerleşim merkezi olacağı düşünülen Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı.

Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları!

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 331 adet daireden meydana geliyor. Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor.

DKY Kartal’ın ofis bloğu satışta!

DKY İnşaat’ın Kartal’da inşaatı devam eden projesi DKY Kartal’da bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çeşitli fiyat avantajları ve ödeme seçenekleriyle satışa çıktı.

DKY Kartal’da ofis bloğu satışta!

DKY İnşaat’ın İstanbul Kartal’da inşaatı devam eden projesi DKY Kartal’da bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çeşitli fiyat avantajları ve ödeme seçenekleriyle satışa çıktı.

vizyon kartal ofis fiyatları Haberi

vizyon kartal ofis fiyatları


Kartal’da yükselen Vizyon Bulvar projesi 70 bin 750 metrekarelik inşaat alanı üzerine yayılıyor. 19 bin 78 metrekare oturum alanına sahip olan Dumankaya Vizyon Bulvar’da 350 adet rezidans daire ve aynı zamanda ofis alanları mevcut. Dumankaya Vizyon projesinin mimari tasarımı TAGO Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Altuğ tarafından gerçekleştirildi.


 


Dumankaya Vizyon Bulvar'da yer alan ofislerin alanları 55 metrekare ile 205 metrekare arasında değişim gösteriyor. Projede yer alan ofislerin tamamında satış süreci sona erdi. Anahtar teslimleri hemen yapılan Vizyon Bulvar Dumankaya ‘da güvenlik, lostra, otopark, vale ve resepsiyon gibi imkanlar yer alıyor.



0216 511 58 00

http://www.dumankaya.com/

Gülay...