15 / 05 / 2024

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat iletişim

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat iletişim

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mertcan Kolay, Gökhan Demir ve Haldun Ahmet Sümerkan ortaklığında kuruldu. 

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ateşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ayaz tarafından kuruldu.

Kk Vizyon Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kk Vizyon Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de Rao Wadeer Ahmed tarafından kuruldu.

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı... 

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mertcan Kolay, Gökhan Demir ve Haldun Ahmet Sümerkan ortaklığında kuruldu. 

Vizyon Grup Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vizyon Grup Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Çapalar tarafından kuruldu. 

Pera Vizyon İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Pera Vizyon İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi, Barış Öztürk, Mustafa Tepe tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta kuruldu.

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi açıldı!

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi, Ali Serdar Özbabacan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Dumankaya Vizyon İş Merkezi'nde kuruldu.

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Yenibosna Şubesi açıldı!

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Yenibosna Şubesi, Necati Edege Şube Müdürlüğü'nde 965 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da İstanbul Vizyon Park'ta kuruldu.

GKMC İnşaat ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

GKMC İnşaat ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Ergül Hacim, Kazuyuki Tsukahara 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da Esenler, Tekstilkent Koza Plaza İşmerkezi'nde kuruldu.

Pelbora Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Pelbora Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Birol Karakuş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Şubat'ta İstanbul Vizyon Park Ofis Plaza Yenibosna 'da kuruldu.

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Alemdağ Şubesi açıldı!

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alemdağ Şubesi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım 2013 tarihinde Çekmeköy, Alemdağ Emlak Konutları D Blok'ta kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat iletişim Haberi

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat iletişim

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mertcan Kolay, Gökhan Demir ve Haldun Ahmet Sümerkan ortaklığında kuruldu. 

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi konusu:
A.- Şirket her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B.- Şirket Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. ve 25.3.2016 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret...