28 / 04 / 2024

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi açıldı!

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi açıldı!

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi, Ali Serdar Özbabacan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Dumankaya Vizyon İş Merkezi'nde kuruldu.



STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi, Ali Serdar Özbabacan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi iş konusu; İç ve Dış Turizm ve seyahat faaliyetleri ile ilgili her nevi hizmetleri vermek,turizm alanında  gerekli tüm faaliyetlerde bulunmak,yurtdışı ve yurt içi turlar düzenlemek,yerli ve yabancı otel rezervasyonları,gurup satışları,diğer turistik kuruluşların paket programlarının yurt içi ve yurt dışında pazarlaması işleri ile uğraşmak . Seyahat Acenteliği faaliyetlerinde bulunmak,seyahat acentesi olmak ve seyahat acenteliği belgesi almak için TÜRSAB nezdinde ve diğer makamlar,daireler ve kuruluşlar nezdinde gerekli müracaatlarda bulunmak,turistik seyahatlerle ilgili her türlü hizmetleri vermek,konaklama hizmetlerini ifa etmek,kara,deniz,hava,demir yolu ve diğer ulaşım araçlarının biletlerini satmak ve onlardan yer ayırmak ve ayırtmak. Kruvazier Turizmi ile ilgili faaliyetlerde bulunmak.



Geri Dön