13 / 05 / 2024

Ali Serdar Özbabacan

Ali Serdar Özbabacan

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi, Ali Serdar Özbabacan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Dumankaya Vizyon İş Merkezi'nde kuruldu.

Od Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Od Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ali Serdar Mete, Gökhan Elmas ve Tuğrul Kendir ortaklığında kuruldu. 

Koza Altın İşletmeleri'nin mal varlıklarına el konuldu!

Koza Altın İşletmeleri, Ankara 6.Sulh Ceza Hakimliği tarafından, Hamdi Akın İpek, Cafer Tekin İpek, Melek İpek, Pelin Zenginer, Ali Serdar Hasırcıoğlu ve Şaban Aksöyek'in üzerinde kayıtlı bulunan her türlü mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verildi.

Kütahya Serdar Camii açıldı!

2012 yılı sonunda inşaatına başlanan Serdar Camii ibedete açıldı.Serdar Camii’nin açılış törenine Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı katıldı.

Batısöke Çimento Üretim Müdürü Ali Serdar KOÇ oldu!

Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan yazılı açıklamaya göre Batısöke Çimento Üretim Müdürü Ali Serdar KOÇ oldu.

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi açıldı!

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi, Ali Serdar Özbabacan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Dumankaya Vizyon İş Merkezi'nde kuruldu.

Kelebek Mobilya’dan Ereğli’de yeni mağaza!

Kelebek Mobilya Ereğli’de yeni mağaza açtı. Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük, “ Bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline geleceğiz” dedi.

Kelebek Mobilya'dan iddialı çözümler!

Kelebek, yurtiçi ve yurtdışında 8 binden fazla projeye imza attı. Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük. "Yenilikçi tasarımlarımız ve her türlü özel sunduğumuz iddialı çözümlerle, mobilya ve mutfak alanında fark yaratıyoruz dedi.

Ali Ağaoğlu sektörü karıştırdı! Serdar İnan: Talihsiz açıklama! Uğur Dumankaya: Günah keçisi ilan etmeyin!

Ali Ağaoğlu'nun 1998 öncesindeki yapıların dayanıksız olduğu ve deniz kumu kullanıldığı şeklindeki sözleri gündeme bomba gibi düştü. Ağaoğlu bu açıklamasının bir itiraf değil bir tespit olduğunun altını çizerken diğer inşaatçılardan da farklı tepkiler gel

Turcoto, çiftçi ve esnafa pick-up üretecek!

Karsan ve Otokar için yaptığı çalışmalarla tecrübe edinen Turcoto, 20 yıllık birikimini otomobil üretimine dönüştürmeye hazırlanıyor.Turcoto Genel Müdürü Ali Serdar Emre ,   küçük pick-up modeli Uveyk ile Anadolu 'daki küçük esnafı hedeflediklerini söyled

Nazmiye Temli, Temli Grup İnşaat şžirketi 'ni kurdu!

Temli Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim şžirketi, Nazmiye Temli, şžefiye Temli, Ali Serdar Temli, Veli Serhat Temli ve Mustafa Serkan Temli tarafından çekmeköy"de hayata geçirilen yeni bir şirket

Ali Sami Yen'i Okan Üniversitesi öğrencileri yıkmak istiyor

Okan Üniversitesi öğrencileri Ali Sami Yen'i patlatarak yıkmak istiyor

Ali Sami Yen, Central Park olsun

Akşam Gazetesi yazarı Tuğçe Tatari, Ali Sami Yen hakkında yazı kaleme aldı...

Ali Sami Yen ihalesinde başa dönüldü

Ali Sami Yen Stadyu'na verilen 416 milyon 500 bin TL'lik teklifi beğenmeyen TOKİ, şimdi de hasılat paylaşımı ihalesi yapacak

Ali Serdar Özbabacan Haberi

Ali Serdar Özbabacan

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi, Ali Serdar Özbabacan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi iş konusu; İç ve Dış Turizm ve seyahat faaliyetleri ile ilgili her nevi hizmetleri vermek,turizm alanında  gerekli tüm faaliyetlerde bulunmak,yurtdışı ve yurt içi turlar düzenlemek,yerli ve yabancı otel rezervasyonları,gurup satışları,diğer turistik kuruluşların paket programlarının yurt içi ve yurt dışında pazarlaması işleri ile uğraşmak . Seyahat Acenteliği faaliyetlerinde bulunmak,seyahat acentesi olmak ve seyahat acenteliği belgesi almak için TÜRSAB nezdinde ve diğer makamlar,daireler ve kuruluşlar nezdinde gerekli müracaatlarda bulunmak,turistik seyahatlerle ilgili her türlü hizmetleri vermek,konaklama hizmetlerini ifa etmek,kara,deniz,hava,demir yolu ve diğer ulaşım araçlarının biletlerini satmak ve onlardan yer ayırmak ve...