04 / 05 / 2024

Vodafone Arena anlaşması

Vodafone Arena anlaşması

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatı için kaynak arayışlarını sürdüren Beşiktaş Yönetim Kurulu, sonunda muradına erdi. Siyah beyazlı kulüp, Aktifbank ile 100 milyon TL'lik kredi anlaşması imzaladı.

Vodafone Arena en geç 30 Nisan'da açılacak!

Beşiktaş yönetimi, yapımında artık sona gelinen Vodafone Arena'yı en geç 30 Nisan'da açmayı planlıyor. Beşiktaş o tarihte ligin 31. hafta karşılaşması için Kayserispor'u konuk edecek.

Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor!

Siyah beyazlıların açılışını dört gözle bekledikleri yeni mabedi Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor. Her gün 1.5 sıra yapılan membran kaplama çalışmasının bir ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Vodafone Arena Koç Grubu'yla catering anlaşması yapacak!

Siyah-beyazlı yönetim Kurban Bayramı'ndan itibaren mali, idari ve psikolojik olarak rahatlayacak. Koç Grubu ile catering anlaşması tamam... Spor Toto Tribünü de atılacak imza ile resmileşecek.

Vodafone Arena inşaat çalışmaları hızlandı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aktif Bank'la ile Vodafone Arena'nın inşatına yönelik proje finansmanıyla ilgili imzalanan anlaşmanın ardından Aktif Bank'ı ziyaret etti.

Vodafone Arena açılış tarihi 29 Ekim!

Kartal'ın mabedi yavaş ama emin adımlarla geliyor. Beşiktaşlılar Vodafone Arena biletlerine hücum ederken, stadın da en geç 29 Ekim'de kapılarını açması bekleniyor.

Vodafone Arena inşaatında son durum ne?

"Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu" olarak inşa edilen Vodafone Arena'nın bu sezonun ikinci yarısında hizmete girmesi planlanıyordu, 2. sezona yetişmeyen Vodafone Arena'nın resmi açılışının 2015 Ekim'de gerçekleşmesi planlanıyor...

Vodafone Arena Stadı inşaatında son durum!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın 2 Haziran 2013'te ilk kazmayı vurmasıyla sembolik olarak yıkımına başlanan BJK İnönü Stadı'nın yerine yapılan yeni stadın inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi.

İşte Vodafone Arena'daki 1 yıllık değişim!

1 yıl arayla çekilen iki fotoğraf Beşiktaş Vodafone Arena'daki değişimi gözler önüne serdi. İşte inşaatı 24 saat aralıksız devam eden BJK Vodafone Arena'nın son hali...

Vodafone Arena'dan son fotoğraflar!

Vodafone Arena'nın kaba inşaatının büyük bölümü tamamlandı. Yeni sezona yetişmesi planlanan Vodafone Arena 41 bin 903 koltuk kapasiteli olacak. İşte Beşiktaş Vodafone Arena'dan son fotoğraflar...

Vodafone Arena'da şu ana kadar 20 bin 500 ton demir kullanıldı!

BEŞİKTAŞ'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arenanın kaba inşaatında sona gelindi. Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu olarak inşa edilen Vodafone Arena'nın kaba inşaatının kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Vodafone Arena'da geri sayım sürüyor!

Türkiye ile Beşiktaş Kulübü arasında 20 Ağustos 2013'te imzalanan 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla "Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu" olarak inşa edilen Vodafone Arena'da inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

İşte Vodafone Arena'nın son hali!

Vodafone Arena inşaatının son hali nasıl? Tüm Beşiktaş tarafının sabırla beklediği Vodafone Arena'daki 1 yıllık değişim fotoğraflandı. İnşaatı hızla ilerleyen Vodafone Arena Şubat 2015 itibariyle ne durumda?

Vodafone Arena ekibinden taraftara sabret mesajı!

Vodafone Arena ekibinden taraftara sabret mesajı. Vodafone Arena’yı sabırsızlıkla bekleyen Beşiktaşlılara hitap eden filmde inşaat ekibi inşaat sürecinde karşılaşılan zorluklardan örnekler vererek taraftara “Biraz daha sabret” mesajı veriyor.

Vodafone Arena anlaşması Haberi

Vodafone Arena anlaşması

Beşiktaş Kulübü, Aktifbank ile 100 milyon TL'lik kredi anlaşması imzaladığını açıkladı.


Vodafone Arena Stadı'nın inşaatı için kaynak arayışlarını sürdüren Beşiktaş Yönetim Kurulu, sonunda muradına erdi.


Siyah beyazlı kulüp, Aktifbank ile 100 milyon TL'lik kredi anlaşması imzaladı.


Konuyla ilgili olarak Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirim şöyle:


"Şirketimiz ile Aktif Yatırım Bankası A.Ş. arasında yapılan kredi anlaşması çerçevesinde, Aktif Yatırm Bankası A.Ş. tarafından Şirketimize 100 mn TL kredi limiti...